Η Megan Fox μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες με τους γιους της - Ο ένας είναι ντυμένος μάγισσα

14.10.2019
Η Megan Fox μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες με τους γιους της - Ο ένας είναι ντυμένος μάγισσα
Στην Disneyland πήγαν με τα παιδιά τους η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Brian Austin Green και, όπως φαίνεται, πέρασαν τέλεια.

H Megan Fox και ο Brian Austin Green έχουν τρεις γιους μαζί, τους οποίους, όπως έχουν δηλώσει αμφότεροι, μεγαλώνουν χωρίς φύλο, τον 7χρονο Noah Shannon, τον 5χρονο Bodhi Ransom και τον 3 ετών Journey River.

Όπως και η Charlize Theron, η οποία έχει αποκαλύψει πως ανεξάρτητα από το τι νόμιζε εκείνη, ο γιος της ήταν, τελικά, κόρη -όπως της φανέρωσε ο ίδιος- έτσι και το διάσημο ζευγάρι των αμερικανών ηθοποιών αποφάσισαν να μη θεσουν τα στενά όρια των δύο φύλων καθώς τα παιδιά τους μεγάλωναν.

Έτσι, η αδυναμία που είχε ο μεγάλος τους γιος για τα κοριτσίστικα ρούχα και αξεσουάρ δεν τους φάνηκε καθόλου παράξενο. Το αντίθετο μάλιστα.

"Άκουσα ότι σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει το ότι φοράει φορέματα ο γιος μου", είχε δηλώσει το 2017 στο Hollywood Pipeline's Straight From the Source ο Green, o οποίος έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills". "Τους λέω, λοιπόν, ότι δεν με νοιάζει καθόλου. Είναι τεσσάρων και θα φοράει ό,τι θέλει. Φορέματα, παντόφλες, μάσκες... ότιδήποτε. Είναι η ζωή του".

"Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η μόδα και του αρέσει να φορά φορέματα. Βέβαια, παρότι τον στέλνω σε ένα πολύ φιλελεύθερο σχολείο και παρότι είμαστε εδώ στην Καλιφόρνια, ακόμη υπάρχουν αγοράκια που τον κοιτάζουν παράξενα και λένε πράγματα τύπου 'τ' αγόρια δεν φορούν φορέματα', ή 'τα αγόρια δεν φορούν ροζ', εξήγησε η 33χρονη Fox μιλώντας στο Talk τον περασμένο Σεπτέμβριο, τονίζοντας όμως ότι προτεραιότητά της είναι να διδάξει στα παιδιά της να έχουν αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι.

Στο πλαίσιο, αυτό, λοιπόν και τα φορέματα και οι περούκες και οι φωτογραφίες.

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που η Megan μοιράστηκε φωτογραφίες των παιδιών της ήταν πέρσι, πάλι την περίοδο του Halloween όπου και πάλι ο Noah ήταν ντυμένος "κοριτσίστικα". Φέτος μαγισσούλα, πέρσι ζόμπι cheerleader.