Demi Lovato: Μοιράστηκε αρετουσάριστη φωτογραφία της με κυτταρίτιδα και αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται

06.09.2019
Demi Lovato: Μοιράστηκε αρετουσάριστη φωτογραφία της με κυτταρίτιδα και αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται
Συγκινητικά τα όσα έγραψε στη λεζάντα η 27χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία και πάλεψε, επίσης από νωρίς, με τους "δαίμονες" του εθισμού.

Η τελευταία ανάρτηση της Demi Lovato συζητιέται πολύ τις τελευταίες ώρες και εμπνέει ολοένα και περισσότερο κόσμο, πράγμα που ήταν και ο αρχικός σκοπός της ίδιας εξάλλου.

Στα 27 της χρόνια η Demi έχει μιλήσει επανειλημμένα για την εξάρτησή της από διάφορες ουσίες, αλλά και την προσπάθειά της να την αντιμετωπίσει. Η πρόσφατη περιπέτειά της ύστερα από υπερβολική δόση είχε συγκινήσει τους πάντες, όπως και τα όσα είχε πει η ίδια σχετικά.

Παρά τις δυσκολίες, η νεαρή σταρ του Disney Chanel έδειξε δύναμη και μοιάζει να ανέκαμψε. Αντιμετωπίζει τη ζωή διαφορετικά πια και σε αυτό το πλαίσιο μοιράστηκε τον μεγαλύτερο φόβο της και μια φωτογραφία που λίγο θα τολμούσαν να μοιραστούν: Μία φωτογραφία χωρίς καμία επεξεργασία, όπου φαίνεται ξεκάθα η κυτταρίτιδα στο πόδι της.

Ναι αυτή είναι η Demi Lovato. Και ιδού τι έγραψε στη λεζάντα:

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μία φωτογραφία μου με μπικίνι, χωρίς επεξεργασία. Για φαντάσου, ναι, έχω ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!! Πραγματικά έχω κουραστεί τόοοοοσο πολύ να ντρέπομαι γαι το σώμα μου, να το ρετουσάρω (ναι, όλες οι άλλες φωτογραφίες με μπικίνι έχον ρετουσαριστεί - και σιχαίνομαι που το έκανα αλλά είναι η αλήθεια) ώστε να ταιριάζει με την εικόνα που έχουν όλοι οι άλλοι για το όμορφο, που όμως δεν είμαι εγώ. Αυτή είμαι εγώ.
Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να έχει να κάνει με την αυθεντικότητα ως προς το ποια είμαι και να σταματήσω να προσπαθώ να ανταποκριθώ στα δεδομένα όλων των άλλων.
Νά' μαι λοιπόν, χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο και περήφανη που έχω ένα σώμα που πάλεψε με τόσα πολλά και θα συνεχίσει να με εκπλήσσει μέχρι τη στιγμή που -ελπίζω- να φέρω στον κόσμο το παιδί μου. (...)
Τέλος πάντων, αυτή είμαι. ΩΜΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ! Και με αγαπάω. Και εσύ θα έπρεπε να αγαπάς τον εαυτό σου! (...)
Απλά για να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν κολλάω με την εμφάνισή μου ΑΛΛΑ ξέρω να την εκτιμώ και πολλές φορές αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Ελπίζω να εμπνεύσω και μερικούς από εσάς να εκτιμήσουν το σώμα τους επίσης!

Μαζί σου Demi!!!

Φαίνεται πως όλος ο κόσμος ανταποκρίθηκε με θέρμη στο ποστ της νεαρής τραγουδίστριας και η ίδια δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί όλη την αγάπη που δέχτηκε, συναίσθημα που μοιράστηκε μέσα από stories της

Πολλές διάσημες κυρίες, επίσης, "χειροκρότησαν" την κίνηση αυτή της Demi, κοινοποιώντας την ανάρτησή της συνοδευόμενη από λόγια αγάπης και επιβράβευσης.

Ξεχωρίζουμε τις αναρτήσεις των Ashley Graham, Amy Schumer και Alysa Milano.