Μάρθα Κουτουμάνου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τα 2 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της

21.08.2019
Μάρθα Κουτουμάνου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τα 2 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της
Ήταν 18 Αυγούστου 2017 όταν η "Ζωίτσα" "έφυγε" για το μεγάλο ταξίδι. Δυο χρόνια -και αρκετές φουρτούνες- μετά, η μεγάλη της κόρη της στέλνει ένα πολύ τρυφερό -όσο και δυνατό- μήνυμα.

Η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει λογαριασμούς στα social media και αυτό δεν αλλάζει, κατά πως φαίνεται. Ωστόσο, με αφορμή τη "μαύρη επέτειο" των δύο ετών από τον θάνατο της μητέρας της, θέλησε να μοιραστεί δημόσια μερικές από τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Ιδιαίτερα ύστερα από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα που στιγματίστηκε από "πόλεμο" εξωδίκων και χαρακτηρισμών που ουδείς περίμενε -μεταξύ της ίδιας και της αδελφής της, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου κυρίως.

Ήταν μέσω της εξαδέλφης της, Ίριδας Κουρούκλη-Καλφοπούλου που επέλεξε να "μιλήσει" δημόσια η Μάρθα Κουτουμάνου και το έκανε ως εξής:

Η ανάρτηση που είδαμε στον λογαριασμό της ξαδέλφης της Μάρθας περιελάμβανε τρεις φωτογραφίες της με τη μητέρα της, μία εισαγωγή από την Ίριδα και σε εισαγωγικά, όλα όσα ήθελε να πει η Μάρθα.

Ιδού:

Δυο χρόνια περασαν ..και η αγαπημενη της κορη Μάρθα το πρωι εγραψε λιγες γραμμές για τη μαμα της. Το ανεβάζω για λογαριασμό της ξαδελφης μου .
Κυριακη 18 /8 2019
"Ησουν αετος και με τα φτερα σου μας αγκαλιαζες, μας προστατευες με τον δικο σου τρόπο.
Τώρα πια φαίνεται αλλόκοτο.
Μη ξέροντας τι και πως ,εναντιώθηκαμε μεταξύ μας.
Φάνηκε ποίοι ήταν άνθρωποι και ποιοί μισάνθρωποι.
Νομιζω οτι θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμη Μανα μου"
Μάρθα

Δυο χρόνια περασαν ..και η αγαπημενη της κορη Μάρθα το πρωι εγραψε λιγες γραμμές για τη μαμα της. Το ανεβάζω για...

Δημοσιεύτηκε από Iris Kouroukli Kalfopoulou στις Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019