Είναι επίσημο: Ο Liam Hemsworth κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Η αντίδραση της Miley Cyrus

22.08.2019
Είναι επίσημο: Ο Liam Hemsworth κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Η αντίδραση της Miley Cyrus
Ο χωρισμός του διάσημου ζεύγους γίνεται πια οριστικός.

Ο έρωτας της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth ξεκίνησε πριν από 10, περίπου χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί (παιδάκια ακόμη) στην ταινία "Last Song" [φωτό κάτω].

Υπήρξαν το "χρυσό ζευγάρι" της διεθνούς σόουμπιζ για χρόνια, αρραβωνιάστηκαν και κάποια στιγμή χώρισαν, με τους δυο τους να δίνουν περισσότερη βάση στις καριέρες τους και ίσως εκείνον -όπως είχε ειπωθεί τότε- να αφήνει εκείνη να "ξεθυμάνει, κάνοντας τα... δικά της".

Ε, εκείνη τα έκανε και τελικά οι δυο τους έγιναν ξανά ζευγάρι. Ξανά αρραβώνας, που όμως αυτή τη φορά έφτασε σε γάμο. Τον περασμένο Φεβρουάριο [φωτό κάτω]. Αναρτήσεις επί αναρτήσεων που έσταζαν έρωτα και τελικά... ο χωρισμός. Ξανά.

Εκείνος απευθύνθηκε στον κόσμο με ανάρτησή του, εκείνη με... μισόλογα και ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Slide Away", ενώ οι φήμες τη θέλουν ήδη σε σχέση με την επίσης φρεσκοχωρισμένη Kaitlynn Carter [φωτό κάτω]

Τα νέα που έρχονται σήμερα από Αυστραλία, όπου ζει ο Liam με την οικογένειά του, τον θέλουν να έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, βάζοντας και οριστικό τέλος σε μια σχέση που προφανώς "κουράστηκε" πολύ.

"Αγεφύρωτες διαφορές" γράφει το χαρτί που κατατέθηκε στο δικαστήριο και παρά τα όσα ακούγονται και λέγονται, η αλήθεια είναι πως... μόνο εκείνοι γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όσο για τη Miley; Εκείνη αποφάσισε να μιλά μέσα από τα τραγούδια της και, προφανώς, να ζει τη ζωή της, όπως αγαπά!!!