Παντρεύτηκε μυστικά η Έλενα Ράπτη - Το "επώνυμο" νυφικό και ο "ανώνυμος" σύντροφος

19.08.2019
Παντρεύτηκε μυστικά η Έλενα Ράπτη - Το "επώνυμο" νυφικό και ο "ανώνυμος" σύντροφος
Νύφη ντύθηκε πριν από λίγο καιρό η γνωστή πολιτικός και μοιράστηκε τα νέα μέσω social media.

Η Έλενα Ράπτη κρατά με ευλάβεια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και στον γάμο της, το ίδιο έκανε. Ίσως, μάλιστα με κάποια... υπερβολή.

Ναι. Η Θεσσαλονικιά πολιτικός παντρεύτηκε. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε. "Πριν από λίγο καιρό", γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε μέσω instagram, γνωστοποιώντας το χαρμόσυνο γεγονός.

Και ενώ στην ίδια λεζάντα αποκαλύπτει τη σχεδιάστρια του πανέμορφου νυφικού της -η Σήλια Κριθαριώτη- δεν κάνει το ίδιο για την ταυτότητα του συζύγου της, στον οποίο αναφέρεται ως "ο σύντροφός μου".

Η μοναδική φωτογραφία, μάλιστα, που αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της είναι μια λήψη με τις πλάτες τους, όπου δεν φαίνεται ούτε καν το πρόσωπό του.

Διάβασε επίσης: Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου του, Κωνσταντίνου - Είναι ένας κούκλος

Ιδού η λεζάντα και οι φωτογραφίες που είδαμε από τη μέρα εκείνη, ενώ η απορία περί της ταυτότητας του συζύγου της Έλενας Ράπτη παραμένει! Φυσικά σεβόμαστε την επιλογή της περί αυστηρής ιδιωτικότητας, ωστόσο εκφράζουμε την απορία μας και ευχόμαστε στο ζεύγος "Βίον Ανθόσπαρτον" και... "Καλούς Απογόνους"!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

Ζ. Κ.