Οι celebrities με τους περισσότερους ψεύτικους followers στα social media

20.08.2019
Οι celebrities με τους περισσότερους ψεύτικους followers στα social media
Να που οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια!

Μια νέα έρευνα αποκάλυψε τις celebrities πρώτης γραμμής που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψεύτικων followers στα social media - και ίσως να εκπλαγείs με τα αποτελέσματα.

Το Institute of Contemporary Music Performance συγκέντρωσε έναν κατάλογο με τους περισσότερο δημοφιλείς σταρ σε δύο κατηγορίες - «Showbiz» και «Sports» - και διενήργησε τεστ για να διαπιστώσει πόσοι followers τους από το Instagram και το Twitter, ήταν πραγματικοί άνθρωποι.

Στην κατηγορία «Showbiz», η Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Ellen DeGeneres βρέθηκε ότι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ψεύτικων followers, που φτάνουν το 49% επί του συνόλου.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η κορεατική ποπ μπάντα BTS με 47% ψεύτικους followers, ακολουθούμενη από την Kourtney Kardashian στην τρίτη θέση με 46%.

Οι Kardashians όμως επικράτησαν στο Instagram, με τις αδελφές της Kourtney, Kim και Khloe να μπαίνουν επίσης στη λίστα και να έχουν και οι δύο από 44% ψεύτικους followers.

Άλλα μεγάλα ονόματα με ψεύτικους followers στις δύο κοινωνικές πλατφόρμες, είναι η Ariana Grande (46%), η Taylor Swift (46%), η Miley Cyrus (45%) και η Priyanka Chopra (43%). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύπαρξη ψεύτικων ή «bot» followers, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η αντίστοιχη celebrity πληρώνεται για την αύξηση των followers της.

Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες celebrities της κατηγορίας «Showbiz» με τους περισσότερους ψεύτικους followers γενικά:

Ellen DeGeneres – 49%

BTS – 47%

Kourtney Kardashian – 46%

Taylor Swift – 46%

Ariana Grande – 46%

Deepika Padukone – 45%

Miley Cyrus – 45%

Katy Perry – 44%

Khloe Kardashian – 43%

Priyanka Chopra – 43%