23 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δεν έχετε δει!

23.07.2019
23 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δεν έχετε δει!
23 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το Womenonly.gr σας παρουσιάζει σήμερα ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Η εθνική μας Star θα συνεχίσει να μας μαγεύει μέσα από το σπουδαίο και πλουσιότατο έργο της. Γεννημένη στις 20 Ιουλίου του 1934 ένιωσε τον πόνο από νωρίς καθώς η παιδική της ηλικία στιγματίστηκε από την απώλεια του πατέρα της. Σπούδασε στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου παρά τις αντιρρήσεις που είχε η μητέρα της και το 1953 κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο και συγκεκριμένα στο έργο «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου. Τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία Το Ποντικάκι. Ακολούθησαν 42 κινηματογραφικές ταινίες και αμέτρητες θεατρικές επιτυχίες. Όλα αυτά την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο εμπορικές και πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Στις 23/7/1996 άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο.Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Κλείνουμε με τους στίχους του τραγουδιού της Δήμητρας Γαλάνη-«Καληνύχτα»!

Όσο κρατούσε η νύχτα μια νύχτα σαν κι αυτήσε κάποιας μάγισσας τα δίχτυα είχαμε όλοι ξεχαστεί Λιμάνι της Καλκούτας που φέγγει από μακριά η μοίρα κάθε Σταχτοπούτας να φεύγει δώδεκα παρά.

Καληνύχτα μη φοβάσαι δε σε ξέχασε κανείςπάντα εσύ στο τέλος θα 'σαι η μεγάλη της σκηνήςΚαληνύχτα μη φοβάσαι έχει αστέρια ο ουρανός πάντα εσύ στο τέλος θα 'σαι ο από μηχανής θεός.

Όσο κρατούσε η νύχτα μια νύχτα σαν κι αυτήμια θεατρίνα καληνύχτα γύρευε χρόνο να βαφτείρωτούσε ποια τραγούδια μ’ αρέσουν πιο πολύ κι αν θα της δίνανε λουλούδια για το φινάλε της να βγει.

Δείτε ακόμη: Βουγιουκλάκη Vs Μοσχολιού: Η άγρια κόντρα των δύο Star και οι αιχμηρές απαντήσεις!

Γιώργος Μουλάς