Η Lady Gaga λανσάρει το νέο της... "παιδί"

11.07.2019
Η Lady Gaga λανσάρει το νέο της... "παιδί"
Προετοίμαζε το καινούριο της βήμα εδώ και έναν χρόνο.

Η αναμονή τελείωσε! Οι ακριβείς λεπτομέρειες για τη σειρά ομορφιάς «Haus Laboratories» της Lady Gaga, είναι εδώ.

Για πάνω από ένα χρόνο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός της βραβευμένης ταινίας «A Star Is Born» τηρούσε σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς θα ήταν η εν λόγω σειρά καλλυντικών. Μάλιστα, οι οπαδοί της πήραν για πρώτη φορά χαμπάρι το πιθανό όνομα του brand την άνοιξη του 2018 και από εκεί και πέρα παρακολουθούσαν προσεκτικά το κάθε της βήμα για μάθουν περισσότερα. Μέχρι που η Lady Gaga εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala κρατώντας ανά χείρας ένα καρότσι που είχε μέσα αξεσουάρ και έγραφε πάνω «Haus of Gaga» [φωτό επάνω]

Διάβασε επίσης: Η Rihanna γράφει ιστορία και στη μόδα: Ετοιμάζει δικό της οίκο σε συνεργασία με ένα πολύ "βαρύ" όνομα

Αν ανυπομονείς μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από τη νέα σειρά καλλυντικών μέσω του βίντεο, το οποίο ανέβασε η σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βίντεο, το οποίο είναι γεμάτο από αστραφτερές σκιές και μπόλικο eyeliner, προβάλλει τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα -για προπώληση- στις 15 Ιουλίου. Σύμφωνα με το Business of Fashion, η νέα σειρά της Haus Laboratories θα λανσάρει σε εννέα χώρες, beauty kits που θα συνδυάζονται με lip gloss και lip liner. Eπιπλέον είναι η πρώτη εταιρεία καλλυντικών που θα κυκλοφορήσει τα προϊόντα της μέσω του Amazon, αναφέρει το άρθρο.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλο ένα brand ομορφιάς, αλλά κρίμα. Λένε πως η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του θεατή, όμως στην Haus Laboratories λέμε πως η ομορφιά βρίσκεται στο πως βλέπει κανείς τον εαυτό του» αναφέρει στο βίντεο της η Lady Gaga.