Zoe Kravitz: Η πρόβα γάμου στο Παρίσι και οι επώνυμοι καλεσμένοι

29.06.2019
Zoe Kravitz: Η πρόβα γάμου στο Παρίσι και οι επώνυμοι καλεσμένοι
Η κόρη του Lenny Kravitz παντρεύεται τον αγαπημένο της στη γαλλική πρωτεύουσα

Η Sophie Tuner και ο Joe Jonas δεν είναι το μόνο ζευγάρι που παντρεύεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία. Έχοντας ήδη παντρευτεί τον ηθοποιό Karl Glusman σε μια μυστική τελετή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η Zoë Kravitz κάνει ένα δεύτερο γάμο στη Γαλλία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δες και αυτό: Η Courteney Cox άλλαξε επάγγελμα - Δεν βάζει ο νους σου το μυστικό της ταλέντο [video]

Οι Kravitz και Glusman εντοπίστηκαν να φτάνουν για πρόγευμα στο εστιατόριο Lapérouse στο Παρίσι στις 28 Ιουνίου 2019, συνοδευόμενοι από επώνυμα πρόσωπα.

Η Kravitz έφτασε στο δείπνο της πρόβας φορώντας ένα λευκό φόρεμα πάνω από ένα ποδηλατικό σορτς και ένα στράπλες τοπ, από τον οίκο Danielle Frankel. Το look της ήταν τόσο νυφική όσο και ταιριαστό με το ιδιαίτερο στυλ της ηθοποιού.

Ο γάμος έχει προσελκύσει πληθώρα διασημοτήτων όπως οι Denzel Washington, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley και Cara Delevingne.

Αυτο το είδες; Σε κοινές διακοπές το ζεύγος Obama με το ζεύγος Clooney

Οι Kravitz και Glusman συναντήθηκαν το 2016 σε ένα μπαρ χάρη στους κοινούς φίλους τους και συγκατοίκησαν μαζί νωρίς. Η Kravitz είχε πει στο περιοδικό Rolling Stone: "Μπορώ να είμαι ο πιο περίεργος εαυτός μου κοντά του". Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου έγινε στο σπίτι τους: «Και μου αρέσει το γεγονός ότι δεν ήταν κάτι το περίπλοκο. Ήταν στο σπίτι, και φορούσα τη φόρμα μου».