Έρρικα Μπρόγιερ: Επιστροφή στο σανίδι με την «Παριζιάνα» 50 χρόνια μετά!

20.06.2019
Έρρικα Μπρόγιερ: Επιστροφή στο σανίδι με την «Παριζιάνα» 50 χρόνια μετά!
Για την Έρρικα Μπρόγιερ οι συστάσεις βεβαίως είναι περιττές.

Υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και μαζί με την αδελφή της Μαργαρίτα, ξεχώρισαν και στο μουσικό στερέωμα. Μπορεί τα τελευταία 20 περίπου χρόνια να απέχει και να θέλησε να αποτρααβηχτεί όμως η επιστροφή της στη σκηνή είναι αρκετά κοντά.

Η πολυτάλαντη Έρρικα Μπρόγιερ επιστρέφει σε ρόλο έκπληξη στην σπαρταριστή κωμωδία «Παριζιάνα» που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και ομορφιάς στο πλευρό της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου.

Δείτε ακόμη: Σπάνια φωτογραφία: Όταν η Αλίκη κάθισε για δεύτερη φορά στο εδώλιο της κατηγορούμενης-H εκδίκηση της εταιρίας παραγωγής!

Το έγκυρο ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη αναφέρει πως η «Παριζιάνα» των Δαλιανίδη - Πλέσσα θα ανέβει στο θέατρο Broadway υπό τη σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Λουδάρου. Η Έρρικα Μπρόγιερ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο δεν θα εμφανιστεί στη σκηνή ως η Ελένη Καραμπουμπούνα-αδελφή της Πελαγίας, αλλά ως η ιδιοκτήτρια της βίλας στην οποία κάνει κατάληψη η Παριζιάνα. Θυμίζω πως στην ταινία τον αντίστοιχο ρόλο έπαιξε ο Γιώργος Γαβριηλίδης.

Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς