Διαζύγιο για Ashton Kutcher και Mila Kunis; Τι απαντούν στην κάμερα οι ίδιοι και το σχόλιο της Rummer Willis [video]

20.06.2019
Διαζύγιο για Ashton Kutcher και Mila Kunis; Τι απαντούν στην κάμερα οι ίδιοι και το σχόλιο της Rummer Willis [video]
Δημοσίευμα θέλει τον γάμο τους "τελειωμένο" και εκείνη να έχει φύγει από το σπίτι ΜΕ τα παιδιά.

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis πρέπει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ, όμως μία μερίδα του Τύπου επιμένει να "τους χωρίζει" συχνά πυκνά -όπως κάνει και με πολλούς άλλους, εδώ που τα λέμε.

Αυτή τη φορά, οι διάσημοι ηθοποιοί, που έχουν μαζί δυο παιδιά, την 4 ετών Wyatt Isabelle και τον 2 χρόνια μικρότερο Dimitri Portwood [φωτό κάτω] αποφάσισαν να πάρουν θέση -και να το διασκεδάσουν και λίγο!

Μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του Ashton έρχεται η επική απάντηση του ζεύγους σε δημοσίευμα του In Touch Weekly που τους θέλει να έχουν χωρίσει οριστικά. "It' s over", διαβάζει στο εξώφυλλο του περιοδικού η Mila και ενημερώνει τον σύζυγό της, ο οποίος "μπαίνει στον ρόλο" και αρχίζουν το... τρολάρισμα.

"Υποθέτω ότι τελείωσε. @intouchweekly διασκέδσε πουλώντας περιοδικά αυτή την εβδομάδα. Ίσως την ερχόμενη η γυναίκα μου να γεννάει δίδυμα. Για τρίτη φορά. Αλλά... ποιος μετράει", γράφει στη λεζάντα ο πλακατζής Ashton και ιδού το βίντεο που μοιράστηκε.

Αν μη τι άλλο, οι δυο τους έχουν πολύ χιούμορ και το αποδεικνύουν ξανά και ξανά!

Για την ιστορία, ανάμεσα στα πολλά σχόλια που είδαμε δίπλα στη φωτογραφία, ξεχωρίσαμε αυτό της Rummer Willis, της μεγαλύτερης κόρης της Demi Moore, με την οποία, για την ιστορία, ο Kutcher υπήρξε παντρεμένος.

#fakenews γράφει, λοιπόν στο σχόλιό της η Rummer και αποδεικνύει ότι εκείνη διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην πατριό της.