Ο Jamie και η Cersei Lannister όπως δεν τους έχεις ξαναδεί

14.05.2019
Ο Jamie και η Cersei Lannister όπως δεν τους έχεις ξαναδεί
Ο Nikolaj Coster-Waldau και η Lena Headey αποχαιρετούν το GOT με τον δικό τους τρόπο!

Βρισκόμαστε ένα επεισόδιο πριν από το τελος της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο επί 10 σεζόν που προβάλλεται και οι πρωταγωνιστές της άρχισαν να εκφράζονται δημόσια μέσω social media.

Ο λόγος εδώ για το αμφιλεγόμενο δίδυμο των Cersei και Jamie Lannister a.k.a. Lena Headey και Nikolaj Coster-Waldau αντίστοιχα, οι οποίοι μοιράστηκαν σήμερα μερικές πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Το 5ο επεισόδιο του όγδοου κύκλου που είδαμε χθες ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερο για τα δίδυμα αδέλφια/εραστές, όμως δεν θέλουμε να γεμίσουμε spoilers και αυτό το κείμενο.

Για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο και έχει δει τα πάντα μέχρι τώρα, ας ανατρέξει ΕΔΩ. Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε παρακάτω.

Στον λογαριασμό του Coster-Waldau λοιπόν η πρώτη ανάρτηση όπου τον βλέπουμε να μοιράζεται αστείες selfies με τη Headey κάτω από αυτή τη συγκινητική λεζάντα:

H καλύτερη, πιο γλυκιά και υπέροχη αδελφή από άλλη μητέρα @iamlenaheadey. Ήταν μια πραγματικά απολαυστική δεκαετία 😘

Από την πλευρά της, η Lena μοιράστηκε μια άλλη -αστεία και πάλι- φωτογραφία των δυο τους. "Όταν φορέσαμε... μέδουσες στο κεφάλι" γράφει στη λεζάντα και παραδέχεται δημόσια πόσο τον αγαπάει τον Nikolaj.