Blanket Jackson: Ο μικρός γιος του Michael στο πλευρό του αδελφού του - Πώς είναι σήμερα τα δυο αγόρια [photos]

13.05.2019
Blanket Jackson: Ο μικρός γιος του Michael στο πλευρό του αδελφού του - Πώς είναι σήμερα τα δυο αγόρια [photos]
Μια πραγματικά σημαντική στιγμή για την οικογένεια. Η Paris, όμως, έλειπε!

Πανετυχής o Prince Jackson μοιράστηκε με όλο τον κόσμο τη χαρά του καθώς χθες αποφοίτησε από το Loyola Marymount University όπου σπούδαζε bussiness τα τελευταία χρόνια.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε στα social media, ο 22χρονος γιος του Michael Jackson ευχαρίστησε -μεταξύ άλλων- τα ξαδέλφια του, TJ, Taryll και Taj για τη στήριξη και τη βοήθεια που του χάρισαν σε όλη την προσπάθεια τονίζοντας ότι αν δεν ήταν εκείνοι, θα τα είχε παρατήσει.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Prince ξεχωρίζουμε μία του μικρού του αδελφού, του 17χρονου Blanket, ο οποίος τον πέρασε στο ύψος καθώς και μία οικογενειακή όπου στο κατάξανθό της ξεχωρίζουμε τη θεία Latoya! (τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε, βέβαια)

Ιδιαίτερα, όμως, θα σταθούμε σε αυτή τη φωτογραφία όπου βλέπουμε τον Prince μαζί με τη γιαγιά του, Katherine Jackson καθώς είναι μία που εκείνος επέλεξε να ξαναποστάρει λίγο αργότερα, με μια ξεχωριστή λεζάντα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

"Όμως, ας γιορτάσουμε κάποιες από τις πιο δυνατές γυναίκες που είχα την τύχη να γνωρίσω και να αγαπήσω από τόσο κοντά στη ζωήμου και οι οποίες αξίζουν την αναγνώριση στη γιορτή της μητέρας", γράφει ο Prince Jackson και συγκινεί.

Ιδού η φωτογραφία με τη γιαγιά του και στη συνέχεια η αρχική ανάρτηση.

Όσο για την αδελφή των αγοριών; Η Paris Jackson έλαμψε δια της απουσίας της. Για την ιστορία, πάντως, και το δικό της tribute για τη γιορτή της μητέρας κατέληγε στη "βασίλισσα", όπως αποκάλεσε η ίδια τη γιαγιά της. Οι ευχές πάντως, ξεκίνησαν από τη μητέρα της, Debbie Rowe και πέρασαν από τη μητέρα των Paris και Nickie Hilton πριν φτάσει στην Katherine Jackson.

Ιδού και οι δυο σχετικές αναρτήσεις