Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η ώρα του τεστ DNA για την πατρότητα του Τιμόθεου φτάνει!

08.01.2019
Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η ώρα του τεστ DNA για την πατρότητα του Τιμόθεου φτάνει!
Πόλεμος έχει ξεσπάσει από την αρχή του 2019 με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Νεφέλης Γαζή για τον πρώην σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της Άνθιμο Ανανιάδη.

Η Μαρία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε δηλώσει: «Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση γιατί δε θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μια και μοναδική αλήθεια παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργίζουν. Το μόνο που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Αν ο Άνθιμος θέλει να κάνω τεστ DNA, θα το κάνω».

Δείτε ακόμη: «Τηλέμαχος» - «Σοφία»: Ποιοι Stars της εγχώριας showbiz βγήκαν στα χιόνια τις πρώτες 8 ημέρες του 2019;


Τις δηλώσεις της Μαρίας Νεφέλη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open ακολούθησε ένα εξώδικο από την πλευρά Ανανιάδη στο οποίο γίνεται λόγος περί δημόσιας απαξίωσης και διαπόμπευσης του προσώπου του ηθοποιού αλλά και τον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας του.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη Μαρία Νεφέλη να ισχυρίζεται πως δέχεται ακόμη και απειλές από τον ηθοποιό τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της, ορίστηκε η ημερομηνία που θα γίνει το τεστ πατρότητας του εννέα μηνών πλέον Τιμόθεου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το τεστ πατρότητας θα γίνει από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου.

Εν αναμονή των εξελίξεων!

ΓΜ