Τρίτη φορά πατέρας ο Ricky Martin: Γιατί είναι το παιδάκι αυτό "ξεχωριστό";

02.01.2019
Τρίτη φορά πατέρας ο Ricky Martin: Γιατί είναι το παιδάκι αυτό "ξεχωριστό";
Ανακοίνωσε την "υψηλή άφιξη" ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Σε πελάγη ευτυχίας ζουν αυτές τις μέρες ο Ricky Martin και ο σύζυγός του, Jwan Yosef καθώς ανήμερα Πρωτοχρονιάς υποδέχτηκαν την κορούλα τους.

Διάβασε επίσης: 16 celebrity γεννήσεις: Τα διάσημα μωρά του 2018 [photos]

Ο 45χρονος πορτορικανός σταρ έχει ήδη δίδυμους γιους, τους οποίους υποδέχτηκε μέσω παρένθετης μητέρας το 2008, όμως αυτό το μωράκι είναι το πρώτο που αποκτά μαζί το ζεύγος. Εξ ου και η ιδιαίτερη σημασία αυτής της άφιξης.

Είμαστε τρισευτυχισμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι μόλις γίναμε γονείς ενός πανέμορφου και υγιούς κοριτσιού, της Lucia Martin-Yosef. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή αυτή για εμάς και ανυπομονούμε να δούμε που θα μας ταξιδέψει αυτό το πανέμορφο μωρό. Και τα δυο αδέλφια της και εγώ και ο Jwan την έχουμε ερωτευτεί ήδη...

Με αυτά τα λόγια και τη γλυκύτατη φωτογραφία στην αρχή του θέματος μοιράστηκαν τα νέα οι περήφανοι γονείς. Να τους ζήσει.

Διάβασε επίσης: Πέμπτη (!) εγκυμοσύνη έκπληξη για διάσημο, πολύτεκνο ζευγάρι

Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος πορτορικανός σταρ παραδέχτηκε δημόσια -και μάλιστα με ανάρτηση/δήλωση στο επίσημο site του- ότι είναι "ένας περήφανος, τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας" το 2010, και αφού το ζήτημα είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης επί χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2016 γνώρισε τον Συριο-Σουηδό ζωγράφο Jwan Yosef και πολύ σύντομα αποφάσισε να τον παντρευτεί. Για την ακρίβεια, τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και τον Ιανουάριο του 2018 ότι ο γάμος είχε ήδη γίνει.

Σήμερα, το ζευγάρι ζει μαζί με τα τρία -πια- παιδιά του σε μια τεράστια βίλα στο Λος Άντζελες. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και μπες σε αυτή τη βίλα με ξεναγούς τους διάσημους ιδιοκτήτες της.