Ο Hugh Jackman ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία με έναν απροσδόκητο ρόλο

03.12.2018
Ο Hugh Jackman ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία με έναν απροσδόκητο ρόλο
Πολυτάλαντος ο διάσημος ηθοποιός, δείχνει να εστιάζει πια σε ένα κομμάτι εκτός της στενής έννοιας της υποκρτικής!

Τo «The Greatest Showman» [φωτό επάνω] μπορεί να έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές μέχρι τώρα αλλά η ταινία είναι ένα χιτ του box office χάρις στο soundtrack της. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο πρωταγωνιστής της Hugh Jackman ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα τραγούδια από το «The Greatest Showman» σε μια παγκόσμια περιοδεία.

Διάβασε επίσης: Angelina Jolie - Brad Pitt: Συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών

O Jackman αναμένεται να τραγουδήσει στην περιοδεία που θα έχει τον τίτλο «The Man. The Music. The Show.», «δύο ή τρία κομμάτια» από το «The Greatest Showman», μαζί με επιτυχίες άλλων μιούζικαλ όπως το «Les Miserables», το «The Boy from Oz» και το «Oklahoma».

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Αμβούργο της Γερμανίας στις 13 Μαΐου του 2019 και μέσα στον ίδιο μήνα θα πάει και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν τέσσερις προγραμματισμένες ημερομηνίες, για το Μάντσεστερ (24 Μαϊου), το Λονδίνο (2 και 3 Ιουνίου) και το Μπέρμιγχαμ (27 Μαΐου), με οκτώ ακόμη ημερομηνίες σε άλλες χώρες της Ευρώπης και 22 προγραμματισμένες για τις ΗΠΑ. Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Δες κι αυτό: Μυστικός γάμος στο Παρίσι για Katie Holmes και Jamie Foxx

Με αυτή την ανάρτηση έγινε και η ανακοίνωση μέσω Instagram. Καλή επιτυχία...

Με την αφορμή, ας θυμηθούμε το trailer της ταινίας που υπήρξε όνειρο ζωής για τον Jackman.