Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η απίστευτη λεπτομέρεια της σχέσης τους

02.12.2018
Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η απίστευτη λεπτομέρεια της σχέσης τους
Η απόφαση του ζευγαριού να παντρευτούν ήταν αδιανόητα σύντομη!
Αυτό το Σαββατοκύριακό, το ενδιαφέρον αναμφίβολα μονοπώλησαν οι Priyanka Chopra και Nick Jonas, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε έναν τριήμερο γάμο στην Ινδία. Πώς όμως ακριβώς έγιναν ζευγάρι;
Σε μία νέα συνέντευξη στην αμερικάνικη Vogue, ο τραγουδιστής είπε πως έκανε πρόταση γάμου στη ηθοποιό μετά από μόλις τρία ραντεβού, αλλά 1.5 χρόνο αφού γνωρίστηκαν. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Oscars 2017, όπου ο Jonas γονάτισε και της είπε: "Είσαι αληθινή. Πού ήσουν όλη μου τη ζωή;"
Ο Jonas είπε πως μιλούσαν με μηνύματα για λίγο καιρό, πριν εμφανιστούν μαζί στο Met Gala τον Μάιο, αλλά όχι ως ζευγάρι. Δεν είδαν ο ένας τον άλλον για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι που συναντήθηκαν ξανά στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018 και μετά από αυτό, τα πράγματα προχώρησαν γρήγορα.
Μετά από τρία ραντεβού, o Jonas κάλεσε την μητέρα της Chopra για να της πει πως θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. Ο τραγουδιστής "έκλεισε" ένα ολόκληρο κατάστημα Tiffany & Co. στο Λονδίνο, έτσι ώστε να διαλέξει το τέλειο δαχτυλίδι και μετά της έκανε δώρο ένα ταξίδι στην Κρήτη για τα γενέθλιά της. Ο Jonas εξήγησε πως περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα για της κάνει την πρόταση, έτσι ώστε η επέτειός τους να μην έπεφτε μαζί με τη μέρα των γενεθλίων της.
"Γονάτισα, ξανά, και είπα: 'Θα με κάνεις τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο με το να με παντρευτείς;' Έκανε περίπου 45 δευτερόλεπτα να απαντήσει, και μετά είπα 'Θα βάλω αυτό το δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου τώρα εκτός κι αν έχεις κάποια αντίρρηση'".