Keira Knightley: Δεν ήταν στυλιστικός ο λόγος για τον οποίο φορούσε το μπερεδάκι στο «Love Actually»

27.11.2018
Keira Knightley: Δεν ήταν στυλιστικός ο λόγος για τον οποίο φορούσε το μπερεδάκι στο «Love Actually»
Πρόκειται, ίσως, για την πιο... χριστουγεννιάτικη ταινία των τελευταίων 20 ετών. Και αν ανήκεις και εσύ μέσα σε αυτούς που την έχουν δει πάνω από 2-3 φορές, σίγουρα θα θυμάσαι τη σκηνή όπου η Keira Knightley, φοράει ένα ωραιότατο μπλε μπερεδάκι στο κεφάλι της.

Και ενώ μέχρι τώρα νομίζαμε ότι επρόκειτο για μια στυλιστική πρόταση, πρόσφατα η σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο πίσω από την εμφάνισή της αυτή, σε συνέντευξη που παραχώρησε σ τον σταθμό BBC Radio 1.

Διάβασε επίσης: Keira Knightley: Κατακρίνει την Kate Middleton για την εμφάνιση της μετά τον τοκετό

«Ξέρεις γιατί φορούσα το καπέλο; Είχα ένα τεράστιο σπυρί στη μέση του μέτωπού μου», εξήγησε η 33χρονη Knightley «Αυτό είναι το πρόβλημα όταν είσαι 17 ετών και παίζεις σε ταινίες. Ήταν τεράστιο. Έπρεπε να βρούμε ένα καπέλο για να το καλύψουμε. Δεν υπήρχε φωτισμός, δεν υπήρχε μακιγιάζ που θα μπορούσε να το κάλυψει».

Συνεχίζοντας η ηθοποιός είπε, «Είναι αστείο όταν θυμάμαι την απόλυτη αμηχανία. Θυμάμαι να πηγαίνω το πρωί, στο γύρισμα και να λέω, “Ωχ, έχω ακόμα ένα κεφάλι στο κεφάλι μου. Τι θα κάνουμε;” Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι 'αυτό αλλά μπορούσαμε να βάλουμε ένα καπέλο να το καλύψουμε».

Δες και αυτό: Τι σχέση έχει ο ιδρώτας με την ακμή και πώς θα καταπολεμήσεις ένα ξαφνικό ξέσπασμα;

Και αυτό έκαναν. «Ήμουν πολύ ευγνώμων γι 'αυτό το καπέλο», είπε τέλος η Knightley. Την καταλαβαίνουμε.