"Lion King": Το trailer της νέας ταινίας προκάλεσε συγκίνηση αλλά και αντιδράσεις [video]

26.11.2018
"Lion King": Το trailer της νέας ταινίας προκάλεσε συγκίνηση αλλά και αντιδράσεις [video]
Σχετικά με το κατά πόσον είναι «ζωντανοί» οι πρωταγωνιστές το ζήτημα!

Θα ομολογήσουμε ότι το trailer του «The Lion King» (κυκλοφόρησε την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήδη έχει προβληθεί 37 εκατομμύρια φορές) μας έκανε να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά. Η πετυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες και οι χαρακτήρες της μοιάζουν πιο ζωντανοί από ποτέ καθώς πρόκειται για μια «live action» ταινία. Μια ταινία, δηλαδή, με ολοζώντανα λιοντάρια και άλλα ζώα. Ή μήπως όχι;

Διάβασε επίσης: Με αυτούς τους τρόπους θα καταφέρεις να κινείσαι περισσότερο μέσα στη μέρα

Πολλοί Αμερικανοί συγκρίνουν το αρχικό κλασικό κινούμενο σχέδιο του 1994 με το νέο Lion King, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι μια ταινία «live action». «Δεν είναι “live action” το ριμέικ του Lion King – είναι μια πιο προηγμένη κινούμενη εικόνα. Είναι και πάλι animation» γράφει ένας χρήστης στο Twitter. Ένας άλλος αναφέρει: Αποκαλούμε το Lion King ταινία live action; Γιατί αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι αυτά δεν είναι πραγματικά ζώα, γράφει το tweet κάποιου άλλου ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα ανάλογα σχόλια χρηστών.

Σημασία έχει πάντως ότι η νέα ταινία της Disney φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένη και αν συγκρίνουμε το παλιό trailer με το καινούργιο, μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα τα οποία όμως είναι μοναδικά στο είδος τους.

Δες κι αυτό: Grey' s Anatomy: Το Thanksgiving trailer που ραγίζει καρδιές [video]

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου του 2019 και σε αυτή δανείζουν τη φωνή τους μεγάλα ονόματα όπως οι Donald Glover ως Simba, Beyoncé ως Nala, Chiwetel Ejiofor ως Scar, John Oliver ως Zazu και πολλοί άλλοι.

Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Walt Disney και ο σκηνοθέτης Jon Favreau που έχει κάνει το Iron Man. Φυσικά τα τραγούδια «Hakuna Matata», «Circle of Life» και «I Just Can’t Wait to Be King» θα ακουστούν και στο νέο πολυαγαπημένο «Lion King».

Ιδού το trailer και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα...