Lady Gaga: Σε ποια πλαστική την πίεζαν να πει το ναι για να «κάνει καριέρα»;

01.10.2018
Lady Gaga: Σε ποια πλαστική την πίεζαν να πει το ναι για να «κάνει καριέρα»;
Η απάντησή της; Ήταν όχι!

Λίγο πριν η ταινία της «A Star Is Born» κάνει πρεμιέρα –και σπάσει ταμεία- στη μεγάλη οθόνη, η Lady Gaga «ξεσκεπάζει» τους άγραφους κανόνες του Hollywood τους οποίους μια νέα κοπέλα που επιθυμεί να χτίσει καριέρα θα πρέπει να σεβαστεί και να ακολουθήσει τυφλά.

Ή μήπως όχι; Στη δική της περίπτωση αυτό δεν ίσχυσε.

Κι αυτό γιατί η ίδια αρνήθηκε να μπει στο καλούπι που managers και παραγωγοί θέλησαν να τη βάλουν. Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας της, η καλλιτέχνις μίλησε στο «Sky News» του Λονδίνου αποκαλύπτοντας πως στο ξεκίνημα της καριέρας της, πολλοί άνθρωποι του χώρου την πίεζαν να κάνει πλαστική σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος του προσώπου της: Στη μύτη της.

Διαβάστε ακόμη: Η απαράδεκτη ατάκα του Michael Douglas στην Catherine Zeta-Jones για τη «ρίξει» 22 χρόνια πριν

«Πριν βγει το πρώτο μου single, μου είχαν πει πως πρέπει να κάνω πλαστική στη μύτη μου. Είπα όχι. Είπα πως αγαπάω την ιταλική μου μύτη. Αφού ήθελαν να με κάνουν να μοιάζω σέξι και διαθέσιμη, τότε εγώ θα φρόντιζα να γίνω το ακριβώς αντίθετο! Μου έλεγαν πώς θέλουν να εμφανίζομαι και να χορεύω, αλλά εγώ συνέχιζα να κάνω τα πάντα με τον δικό μου τρόπο», παραδέχτηκε συγκινημένη περνώντας το δικό της μήνυμα στα νέα κορίτσια.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο, εξωφρενικό Photoshop fail των Kardashian που τρέλανε το κοινό

Πώς να μην τη συμπαθήσεις ακόμα περισσότερο μετά από αυτό;