Charlize Theron: Ερωτευμένη ξανά με διάσημο, σέξι πρώην της

13.06.2018
Charlize Theron: Ερωτευμένη ξανά με διάσημο, σέξι πρώην της
Πριν από έξι χρόνια οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο "καυτά" ζευγάρια του Hollywood. Φαίνεται πως ο έρωτάς τους αναζοπυρώθηκε στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας.

Ο λόγος για τον Alexander Skarsgard ο οποίος ξαναβρέθηκε με τη Charlize Theron στα γυρίσματα της ταινίας "Flarsky" στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Οι δυο τους λέγεται ότι είχαν ένα σύντομο ρομάντζο πριν από έξι χρόνια και φαίνεται ότι η τωρινή συνεργασία τους αναζοπύρωσε τη φλόγα που προφανώς δεν είχε σβήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Life & Style η 42χρονη Theron και ο 41χρονος Skarsgard προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους αλλά τους είναι δύσκολο! "Είναι και οι δυο ενθουσιασμένοι που το ζουν ξανά", αναφέρουν πηγές της έκδοσης.

Μετά τον χωρισμό της από τον Sean Penn το 2015, εκείνη δεν έχει κάνει άλλη σχέση -επίσημα τουλάχιστον- και εκείνος το ίδιο, από τη στιγμή που χώρισε από την Alexa Chung, πέρσι το καλοκαίρι.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Charlize είναι μητέρα δυο παιδιών, τα οποία έχει υιοθετήσει, του 6χρονου Jackson και της 2 ετών August