Ποιος κατέστρεψε το μακιγιάζ της Kim Kardashian; Το απολαυστικό βίντεο που πρέπει να δεις

21.05.2018
Ποιος κατέστρεψε το μακιγιάζ της Kim Kardashian; Το απολαυστικό βίντεο που πρέπει να δεις
Το μακιγιάζ της Kim Kardashian δεν είναι ρουτίνα. Είναι ιεροτελεστία. Και ο επί 10 χρόνια make-up artist της, Mario Dedivanovic, το γνωρίζει καλά αυτό.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από κάθε εμφάνιση της διασημότερης εκ των Kardashian δεν είναι πλέον απλός συνεργάτης. Η ίδια, τον αποκαλεί «τον καλύτερό της φίλο», την ώρα που εκείνος έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη χάρη στη μεταξύ τους –σχεδόν αποκλειστική- συνεργασία.

Kim και Mario αποτελούν αχτύπητο καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό δίδυμο, μιας και ο ένας βοηθά τον άλλον στα σχέδιά του.

Από τη μία ο Mario αποκτά τεράστια φήμη στο πλευρό της διάσημης περσόνας, από την άλλη εκείνη έχει κερδίσει πολλά εκατομμύρια λανσάροντας και προωθώντας με τη δική του βοήθεια τη σειρά καλλυντικών της «KKW Beauty».

Η οικειότητα μεταξύ τους πλέον είναι τεράστια. Ποιο το κακό λοιπόν για τον διάσημο μακιγιέρ να… «τσαλακώσει» την πάντα τέλεια εικόνα της απαιτητικής Kim;

Το βίντεο που έκανε μερικές ώρες πριν την εμφάνισή του στον αφιερωμένο στην Kim Instagramικό λογαριασμό «pablowife» που πλησιάζει τους 50.000 followers είναι απλά απολαυστικό.

Σε αυτό παρακολουθούμε τον Mario να καταστρέφει το υπέροχο μακιγιάζ της Kardashian το οποίο έχει ολοκληρώσει μετά από αρκετή ώρα δουλειάς, χωρίς εκείνη να το περιμένει. Της μουντζουρώνει το πρόσωπο, με την ίδια να μένει έκπληκτη μπροστά στον φακό, με τους θαυμαστές της να νιώθουν ένα μικρό τσίμπημα στην καρδιά!

Πιθανότατα επρόκειτο για ένα ευχάριστο (;) διάλειμμα κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης της νέας σειράς σκιών για τα μάτια – ναι, αυτής με τη χαρακτηριστική μπλε μεταλλιζέ σκιά.

Ελπίζουμε μόνο η αντισυμβατική «παρέμβαση» του Dedivanovic στο άψογα μακιγιαρισμένο πρόσωπο της Kim να έλαβε χώρα μετά το τέλος της φωτογράφισης…

oh god • #kimkardashian #kimkardashianwest #mariodedivanovic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ pablowife στις