Gwyneth Paltrow: Η 14χρονη κόρη της είναι... "φτυστή" η μαμά της

15.05.2018
Gwyneth Paltrow: Η 14χρονη κόρη της είναι... "φτυστή" η μαμά της
Γενέθλια έχει σήμερα η Apple Martin και η διάσημη μαμά της μοιράστηκε μια φωτογραφία της, που πραγματικά εντυπωσίασε τόσο για την ομορφιά της νεαρής κοπέλας όσο για το πόσο μοιάζουν μεταξύ τους.

Με αφορμή την πρόσφατη γιορτή της μητέρας, η Gwyneth Paltrow πόσταρε στον λογαριασό της στο Instagram μια φωτογραφία της από το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει την κόρη της, πριν από 14 χρόνια -ολόγυμνη και πολύ έγκυος.

Σήμερα επανέρχεται με νέα ανάρτηση για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην πρωτότοκή της με τον πιο γλυκό τρόπο.

"Χρόνια πολλά αγαπημένο μου κορίτσι. Κάνεις κάθε μέρα να μοιάζει με πρωινό των Χριστουγέννων. Είσαι η πιο ζωντανή, ξεκαρδιστική, παιχνιδιάρα, όμορφη (εσωτερικά και εξωτερικά) νέα γυναίκα. Είσαι μια θαυμάσια στοχάστρια και μια απίστευτη τραγουδοποιός. Ευχαριστώ που ακόμη με κάνεις παρέα, παρόλο που είσαι 14"

Αυτά γράφει στη λεζάντα η περήφανη μαμά Gwyneth και καμαρώνει -δικαίως- για τη γλυκύτατη κόρη της.

Η Paltrow έχει ακόμη ένα παιδί, από τον γάμο της με τον Chris Martin των Clodplay, τον 12χρονο Moses ενώ σήμερα έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της στο πλευρό του παραγωγού Brad Falchuk.

Στη φωτογραφία κάτω, οι ευχές της μαμάς Gwyneth στον υιό για τα γενέθλιά του τον περασμένο Απρίλιο.

Happy birthday, my son. You are the sweetest, most brilliant young man I’ve ever met. You broke the mold 12 years ago today when you came into the world. #Iwasbornthedayyouwereborn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις