Ένα ΣΟΚ το πάθαμε! Δε θα πιστεύετε ποια είναι η κοπέλα στην φωτογραφία

09.03.2018
Ένα ΣΟΚ το πάθαμε! Δε θα πιστεύετε ποια είναι η κοπέλα στην φωτογραφία
Ως “ψηλή, παχουλή και άχαρη” περιέγραψε τον εαυτό της στο Instagram η όμορφη ξανθιά κυρία και μάλιστα οι χαρακτηρισμοί αυτοί είχαν δοθεί από τους συμμαθητές της.

Σήμερα είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα που μετράει αρκετά χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο ενώ το όνομα της συνδέθηκε με την παρουσίαση του δελτίου καιρού. Ο λόγος για την Ναταλί Κάκκαβα η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την εφηβεία στο instagram. H όμορφη κυρία αποκάλυψε και αυτό που τη στεναχωρούσε αρκετά.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό στο instagram:

“ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΦΗΒΗ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΨΗΛΗ,ΠΑΧΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΗ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΣΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.. Μη δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι...”

Δείτε τη φωτογραφία:

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΦΗΒΗ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΨΗΛΗ,ΠΑΧΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΗ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΣΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.. Μη δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι, δώσε ουσία στο παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say» και «σπάσε» τα στερεότυπα. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με το #MyBeautyMySay και κάνε το δικό σου statement! Μαζί, θα ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των γυναικών, ενώ το @Dove θα υποστηρίξει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις 7 Μάρ, 2018 στις 10:14 μμ PST