Bill Gates: Ποια ήταν τα ποιο τρελά πράγματα που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος;

23.02.2018
Bill Gates: Ποια ήταν τα ποιο τρελά πράγματα που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος;
Ο επιχειρηματίας ήταν για πρώτη φορά καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen Degeneres

O ιδρυτής της Microsoft είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που εκτιμάται στα 91.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

O Bill Gates βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen Degeneres, και παρά το απίστευτο ποσό που βρίσκεται στον τραπεζικό του λογαρισμό, είπε στην παρουσιάστρια πως δεν είναι σπάταλος. "Δεν έχω πολλά πράγματα που να είναι εξωφρενικά", δήλωσε ο Gates, που τόνισε πως πρωταρχικός του στόχος είναι να πληρώνει τους υπαλλήλους του, πολλοί από τους οποίους πρέπει να υποστηρίξουν τις οικογένειες τους.

"Δεν είπες ποτέ 'Θα αγοράσω μια Porshe;", τον ρώτησε η Ellen, με εκείνον να απαντάει: "Αυτό έκανα. Αυτό ήταν πολυτέλεια και τελικά πήρα ένα αεροπλάνο για τα ταξίδια μου, που είναι ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια".

"Δηλαδή έχεις μια Porshe και ένα αεροπλάνο, σωστά;" ρώτησε η παρουσιάστρια. "Όσο αφορά τα τρελά πράγματα, ναι", είπε ο Gates, ο οποίος επίσης αποκάλυψε πως έχει ένα τραμπολίνο στο σπίτι του, μια βίλα 125 εκατομμυρίων δολαρίων στη Medina.