Η απίστευτη εξομολόγηση του Ντάνου: «Ήθελε να με παντρευτεί και πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου...»

13.02.2018
Η απίστευτη εξομολόγηση του Ντάνου: «Ήθελε να με παντρευτεί και πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου...»
Μετά τη συμμετοχή του στο Survivor κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και μέσα σε όλα να γίνει και περιζήτητος γαμπρός.

Ο λόγος βεβαίως για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο σαρωτικό "Τατουάζ". Ο Ντάνος περιέγραψε λοιπόν με αφοπλιστική ειλικρίνεια τι ακριβώς συνέβη μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όλα όσα δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το “Survivor”. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα, και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός.

Στυλ!!!!🔝❤ @official_danos_ga #danos#like#followforfollow#survivor#style#giorgosaggelopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ danosofficialfanpage_ στις 12 Φεβ, 2018 στις 1:36 μμ PST

Ολοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Εχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση, και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει».

Γιώργος Μουλάς