Εβδομάδα Μόδας ΝΥ: Η εξωγήινη εισβολή και η εκθαμβωτική Irina Shayk

13.02.2018
Εβδομάδα Μόδας ΝΥ: Η εξωγήινη εισβολή και η εκθαμβωτική Irina Shayk
Ακόμη και εξωγήινους είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη από τον πάντα ευρηματικό και τολμηρό Philipp Plein.

Μια εβδομάδα λάμψης από την οποία δεν έλειπε τίποτα, ενώ στο εντυπωσιακό show του κακού παιδιού της μόδας πρωταγωνίστησαν η Επιστημονική φαντασία, οι εξωγήινοι, τα extreme sports και βεβαίως η εκθαμβωτική Irina Shayk η οποία έκανε άφιξη στη "Γη" έχοντας στο πλάι της ένα ρομπότ.

Η εμφάνιση του Philipp Plein στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τίποτα λιγότερο από θρυλική. Όχι μόνο δεν έφερε την Irina Shayk με τον Plein να περπατάει το διάδρομο γι 'αυτόν, αλλά επίσης μετέτρεψε το Brooklyn Navy Yard σε μια τοποθεσία ακριβώς έξω από το Roswell.

Αλλά ίσως η καλύτερη λεπτομέρεια από όλα ήταν όταν η Shayk περπάτησε χέρι με χέρι με το ρομπότ. Και αυτό δεν ήταν μόνο ένα ρομπότ. Κοιτάζοντας σαν μέλος του Cast Transformers, το ρομπότ με την ονομασία Plein υπερυψώθηκε δίπλα από την Shayk, και περπάτησε με χαρά το διάδρομο.

Stop trying to fit in, when you were born to stand out ! I did it the #PLEINway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philipp Plein (@philippplein78) στις 11 Φεβ, 2018 στις 12:05 πμ PST

Μιλώντας στο BBC o τολμηρός και προκλητικός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην βιομηχανία της μόδας που όπως είπε χαρακτηριστικά "αργοπεθαίνει βασανιστικά.
"Στη μόδα όλοι έχουμε τα ίδια όπλα. Όλοι πουλάνε το ίδιο προιόν πάνω κάτω στην ίδια ακριβή τιμή. Οι οίκοι στριμώχνουν τις boutique τους συχνά η μία δίπλα από την άλλη. Διαφημίζονται στα ίδια περιοδικά μόδας χρησιμοποιώντας τα ίδια μοντέλα. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν και τους ίδιους προμηθευτές" λέει. Οπότε πια η διαφορά;
Ένα show μόδας είναι μια χαρούμενη κηδεία. Δουλεύεις μήνες για να δημιουργήσεις ένα υπερθέαμα και μόλις το αποκαλύπτεις στο κοινό, το αποχαιρετάς και το θάβεις στο νεκροταφείο ιδεών σου.
Η ειδοποιός διαφορά είναι η στάση του κάθε brand απέναντι στο τώρα και ο τρόπος που αυτή επικοινωνείται σε εικόνα" λέει. Οι αγοραστές επενδύουν σε ένα όνειρο, ένα συναίσθημα, ένα όνομα" είπε.

Παρόλα αυτά, η τελευταία καινοτομία του Plein, που περιλαμβάνει τα ρομπότ στα shows της μόδας, είναι πιθανό να κάνει τον κόσμο ακόμα πιο ενθουσιασμένο για το τι θα τολμήσει ο σχεδιαστής να δημιουργήσει στη συνέχεια.

Γιώργος Μουλάς

Πηγή φωτογραφιών: