Selena Gomez: "Θα παλεύω με την κατάθλιψη όλη μου τη ζωή"

08.02.2018
Selena Gomez: "Θα παλεύω με την κατάθλιψη όλη μου τη ζωή"
Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας στο περιοδικό Harper's Bazaar

H Selena Gomez έδωσε μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού Harper's Bazaar.

H 25χρονη τραγουδίστρια είπε πως βασικός της στόχος για το 2018 είναι η υγεία της, αφού πέρασε μια δύσκολη χρονιά τόσο για τη σωματική όσο και την πνευματική της υγεία. "Έχω ορκιστεί να κάνω τη φετινή χρονιά καλύτερη, γιατί πιστεύω στον εαυτό μου. Και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι πάντα θα βασίζομαι στην υγεία και την ευημερία μου. Έχω περάσει πολλά προβλήματα με την κατάθλιψη και το άγχος μου, και έχω υπάρξει πολύ ανοιχτή σχετικά με αυτό, αλλά είναι κάτι που νιώθω ότι δε θα καταφέρω ποτέ να ξεπεράσω. Δε θα υπάρξει ποτέ μέρα που θα πω 'Φοράω ένα όμορφο φόρεμα, οπότε είμαι νικήτρια'. Νομίζω ότι είναι μια μάχη που θα πρέπει να αντιμετωπίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου και είμαι εντάξει με αυτό, επειδή ξέρω ότι επιλέγω τον εαυτό μου πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αν αυτό πάει καλά, τότε όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους", δήλωσε η ίδια.

Η Selena επίσης είπε οτι αποφεύγει να βάζει στόχους γιατί δε θέλει να απογοητευτεί αν δεν τους καταφέρει. "Αλλά θέλω επίσης να δουλέψω πάνω στη μουσική μου. Το άλμπουμ μου βρίσκεται πολύ καιρό σε διαδικασία δημιουργίας. Όταν ο κόσμος με ρωτά γιατί, είμαι ειλικρινής", συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.