Game of Thrones: Επιτέλους! Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ -Δες το! [vds]

25.05.2017
Οι φαν της σειράς περίμεναν πολύ καιρό αλλά επιτέλους το ΗΒΟ κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ που μας δίνει μια γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί στον 7ο κύκλο!

Άργησαν πολύ να προβληθούν τα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς «Game of Thrones» κυρίως επειδή «Ο χειμώνας ήρθε» και πολλές σκηνές χρειάζονταν κρύο και χιόνι για να γυριστούν, ωστόσο αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο.

Δράση, πολεμικές συρράξεις, δράκοι σε μέγεθος Boeing 747 που συμμετέχουν στις μάχες, νέες συμμαχίες και πολλές αναπάντεχες εξελίξεις είναι κάποια από αυτά για τα οποία μας προϊδεάζει το βίντεο το οποίο μέσα σε λίγες μόνο ώρες από όταν ανέβηκε έγινε viral με πάνω από 11,5 εκατομμύρια views.

«Εχθροί στα ανατολικά, εχθροί στα δυτικά, εχθροί στα νότια, εχθροί στα βόρια. Θα ηττηθούμε. Είμαστε οι τελευταίοι Λάνιστερ» ακούγεται η Σέρσεϊ να λέει. Ενώ η Ντενέρις με αυτοπεποίθηση λέει: «Γεννήθηκα για να ηγηθώ στα 7 βασίλεια και θα το κάνω», ενώ συγκινημένη σκύβει και προσκυνά το χώμα. «Ο μεγάλος πόλεμος είναι εδώ» είναι η τελευταία φράση που ακούγεται και εμείς ευχόμαστε να ήταν σήμερα η 16η Ιουλίου, η ημερομηνία δηλαδή που ξεκινά η σειρά. Δες το βίντεο πιο κάτω.