Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά για τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και το παιδί που περιμένουν [vds]

19.05.2017
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και μίλησε για όλα με ειλικρίνεια.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει τρία παιδιά και η νυν σύντροφός του, Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να του χαρίσει ακόμη ένα. Με τις φήμες να τους θέλουν να παντρεύονται το καλοκαίρι, ο ίδιος ο μέλλων πατέρας δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Πώς νιώθει για τη νέα άφιξη;

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Πιστεύω ότι όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά οφείλουμε να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε τις οικογένειες μας και κυρίως τα παιδάκια μας. Όσο ανοιχτοί πρεπει να είμαστε για εμάς τους ίδιους και τη δουλειά μας τόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι που αγάπαμε, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν το κόστος των δικών μας επιλογών. Πέρα από όλα τα άλλα, τι είναι το πρώτο πράγμα που είσαι; Πατέρας! Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα οχυρό αγάπης για να στεγάσεις τα παιδιά σου, έτσι δεν είναι;»

Και φυσικά η Ζήνα ρώτησε: «Θα την πατρευτείς τη Σία ή όχι;». «Ό,τι και να είναι, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πολύ αυστηρά προσωπικό».

Ιδού και μέρος του βίντεο...