Μπιγιονσέ: Δες την σε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση με Gucci [photos & vds]

04.05.2017
Για άλλη μία φορά η διάσημη τραγουδίστρια απέδειξε ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μια πολύ κομψή περίοδος για μια γυναίκα, αρκεί να έχει στιλ και... λεφτά!

Μόνο η Queen Bey μπορεί να κάνει μια τόσο grande εμφανίση προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ μαζί με το σύζυγό της.

Το ζευγάρι φορώντας και οι δυο τα γυαλιά ηλίου τους συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλων μέσα στο Staples Center ενώ φαινόταν ιδιαίτερα ερωτευμένο. Πολλές φορές μάλιστα ο Τζέι Ζ αγκάλιασε στοργικά τη Μπιγιονσέ και της χάιδεψε την κοιλιά της. Δες τη φωτογραφία εδώ:

Αυτό όμως που θα μας μείνει αξέχαστο είναι το outfit της 35χρονης σταρ που εμφανίστηκε φορώντας ένα... απλό Gucci σύνολο αξίας μόνο $7,560! Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μοχέρ σακάκι από την ανδρική συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 του διάσημου οίκου με λουλούδια κεντημένα με μεταλλική κλωστή αξίας $5,450. Το συνδύασε με μια μπροκάρ τσάντα που κρατιέται και σαν σακίδιο από τους ώμους επίσης από τη Gucci και γυαλιά ηλίου μάρκας Gentle Monster, αξίας $320. Σε αυτά βέβαια δεν έχουμε προσθέσει την αξία των παπουτσιών, του παντελονιού και της μπλούζας, πάντως όσο απλά και αν φαίνονται μάλλον δεν θα είναι και φτηνά... Μπορείς να την απολαύσεις στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η ίδια.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

🤰🏽🏡 😂

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on