Λόχαν και Κούγιας θέλουν να βάλουν «φρένο» στη λειτουργία κλαμπ στην Μύκονο!

27.04.2017
Το «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ λίγο πριν ασπαστεί την μουσουλμανική θρησκεία έκανε ένα «πέρασμα» από την Ελλάδα, συμμετέχοντας και στο γνωστό πλέον κλαμπ στο Γκάζι που φέρει το όνομά της.

Η ίδια η Λίντσει Λόχαν παρέστη μάλιστα στα εγκαίνια του καταστήματος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Επρόκειτο για μια επιχειρηματική κίνηση, του Ελληνα επιχειρηματία, Ντένις Παπαγεωργίου, με τον οποίο σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα υπήρξαν και ζευγάρι.

Η γνωστή ηθοποιός ενημερώνει πλέον μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, Αλέξη Κούγια, πως έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του κλαμπ, τις οποίες και θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστό εμφανίζεται να αντιδρά και στην προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχείρησης, η οποία επίσης θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του δικηγόρου της:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.
Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».