Τζένιφερ Λόπεζ: Aποκαλύπτει πότε κάνει σεξ για πρώτη φορά [photos]

24.04.2017
Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει πότε και πώς γνώρισε το νέο της έρωτα, Άλεξ Ροντρίγκεζ αλλά και το ποιοι είναι οι σωστοί κανόνες του ραντεβού και όλα αυτά... παρουσία των παιδιών της.

Καλεσμένη στο σόου της Έλεν Ντι Τζένερις ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ και απάντησε σε πολλές και αδιάκριτες ερωτήσεις χωρίς ούτε μια στιγμή να χάσει την ψυχραιμία ή το χιούμορ της. Στην εκπομπή πήγε μαζί με τα δίδυμα παιδιά της Μαξ και Έμι τα οποία δεν σταμάτησαν στιγμή να αστειεύονται. Φυσικά τη συζήτηση μονοπώλησε ο δεσμός της 47χρονης σταρ με τον πρώην άσσο του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκες ή A-Rod όπως είναι το παρατσούκλι του.

Η Έλεν ήθελε φυσικά να μάθει πώς γνωρίστηκαν και η Λόπεζ της απάντησε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι το πολύ ρομαντικό: «Είναι πολύ απλό. Γευμάτιζα σε ένα εστιατόριο όταν τον είδα να περνά. Μετά βγήκα έξω και για κάποιο λόγο ένιωσα την ανάγκη να τον σκουντήσω στον ώμο». Στη συνέχεια άρχισαν να συζητούν για τη ζωή στο Λος Άντζελες καθότι ο 41 ετών πρώην αθλητής είχε μόλις μετακομίσει στην Καλιφόρνια από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε για χρόνια.

Tomorrow I'm talking to @JLo and both of her twins. #Adorable

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Μετά από αρκετή ώρα ο A-Rod αποφάσισε (επιτέλους!) να της ζητήσει ραντεβού. «Μου έστειλε μήνυμα: “Ας βγούμε για φαγητό” και εγώ απάντησα: “ΟΚ”» είπε η Λόπεζ. «Και έτσι δειπνήσαμε μαζί». «Και μετά κοιμηθήκατε μαζί;» ρωτά η πάντα αδιάκριτη Έλεν Ντι Τζένερις. «Όχι» απάντησε αυστηρά η Λόπεζ. «Η μαμά δεν κοιμάται ποτέ με κάποιον στο πρώτο ραντεβού!». Άραγε αλήθεια ή απλώς μια έμμεση νουθεσία στα δίδυμά της που άκουγαν κάπου πιο δίπλα;