Σοκάρει η Κιμ Καρντάσιαν: Μεταμφιέζεται σε Παναγία για το νέο της Kimoji [photos]

21.04.2017
Η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να «δανείσει» τη φυσιογνωμία της στη Mητέρα του Χριστού προκαλώντας τους θαυμαστές της και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για μείνει στη δημοσιότητα.

Τι είναι αυτό που δεν έχει ακόμη κάνει η Κιμ Καρντάσιαν προκειμένου να μας αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο βασίλειο των διασήμων χωρίς να έχει απολύτως κανένα επάγγελμα; Μα τι άλλο παρά να συγκρίνει τον εαυτό της με την Παναγία και να θεωρήσει ότι η εικόνα της Μητέρας του Κυρίου χρειάζεται -όπως και να το κάνεις- ένα μικρό ρεκτιφιέ. Τόσοι αιώνες πέρασαν άλλωστε.

Έτσι είπε λίγες μέρες μετά το Πάσχα να λανσάρει το νέο της look, ανανεωμένο, φρέσκο, δροσερό και με νέο πρόσωπο. Αυτό της ίδιας (της Κιμ ντε, που ένας ολόκληρος πλανήτης ασχολείται με το αν είναι φυσικά ή όχι τα οπίσθιά της)!

KIMOJI.COM

A post shared by KIMOJI (@kimoji) on

Και επειδή είναι και άνθρωπος πρακτικός σκέφτηκε η Κιμ: «Βρε, εκτός από την εικόνα μου ως εικόνισμα δεν την βγάζω και πάνω σε ένα κερί σαν και αυτά που ανάβουν οι Καθολικοί στις εκκλησίες;». Και το έκανε και αυτό! Και μας τα παρουσιάζει πασιχαρής στο Instagram για να ξέρουμε ότι αν τα θέλουμε μπορούμε να τα αποκτήσουμε στο σάιτ της: Kimoji.com. Ίσως μάλιστα να πρέπει να βιαστούμε γιατί από ότι μας πληροφορεί η ίδια το κεράκι με την Παναγία-Κιμ το προλαβαίνουμε δεν το προλαβαίνουμε γιατί έχει γίνει ανάρπαστο, είναι sold-out λέει η τηλεπερσόνα. Αυτό βέβαια που δεν καταλάβαμε είναι γιατί κάποιοι αντιδρούν και την ονομάζουν ηλίθια και ότι διαπράττει ασέβεια... Μα δεν έχουν ακούσει για το βωμό του χρήματος; Και δίπλα στο σεβάσμιο κερί Παναγία-Κιμ μπορούμε να θαυμάσουμε -και να αποκτήσουμε, βεβαίως βεβαίως- το συγκλονιστικό τασάκι με τα οπίσθια της Κιμ. Γιατί -όπως μας εξηγεί η ίδια- εδώ υπάρχει λογοπαίγνιο με τη λέξη ash που σημαίνει στάχτη και τη λέξη ass που σημαίνει κώ... Και έτσι δεν είναι ένα απλό ashtray δηλαδή τασάκι, αλλά asstray δηλαδή κω... Γίναμε κατανοητοί ελπίζω... Μπορούμε μάλιστα να τα συνδυάσουμε ιδανικά πάνω στο κομοδίνο για να μας θυμίζουν από που προέρχεται το μυαλό κάποιων ανθρώπων. Δες τα πιο κάτω.

DON'T SLEEP ON THE KIM CANDLE. ALMOST SOLD OUT. MORE FROM THIS COLLECTION COMING SOON.

A post shared by KIMOJI (@kimoji) on

THE ASS TRAY ASHTRAY. LOL GET IT? KIMOJI.COM

A post shared by KIMOJI (@kimoji) on