Νίκος Μουτσινάς για το κόψιμο των Ξαναδέστε τους: «Όταν υπάρχει απαγόρευση από...»

21.04.2017
Μπορεί να τους έκαναν θερμή υποδοχή στον Alpha για να αναβιώσουν το Δέστε τους ως Ξαναδέστε τους, όμως, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά και έτσι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη κόπηκε μέσα σε μία νύχτα τον Φεβρουάριο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Μουτσινάς μιλάει για πρώτη φορά για το κόψιμο και κάνει τον απολογισμό του για το τι μπορεί να έφταιξε:

«Θα σου πω τι σκέφτομαι χωρίς να ξέρω αν είναι η αλήθεια. Μπορεί να εθελοτυφλώ για να μη στενοχωρηθώ πολύ. Εμείς κάναμε μία εκπομπή, το Ξαναδέστε Τους τώρα και το Δέστε Τους τότε. Μια εκπομπή που σχολίαζε τα της τηλεόρασης. Όταν υπάρχει απαγόρευση από τον ΑΝΤ1 προς όλα τα κανάλια να παίζουν αποσπάσματα εκπομπών του και όταν στο ΣΚΑΪ υπάρχει το The Voice με το οποίο έγινε χαμός και μετά το Survivor, που γίνεται ο απόλυτος «θάνατος», και υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha να παίζουμε ΣΚΑΪ στην εκπομπή μας –γενικά στο κανάλι, αλλά μιλάω για την εκπομπή που είχαμε–, μας απαγορεύει δηλαδή να σχολιάσουμε τα τηλεοπτικά προγράμματα που αφορούν τον κόσμο, η εκπομπή μας δεν είχε κανένα νόημα ύπαρξης. Όταν έχεις να κάνεις με τηλεόραση και δεν μπορείς να παίξεις τηλεόραση, δεν έχεις νόημα ύπαρξης.»

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύει η αντίληψη ότι ήθελε να παρουσιάσει μόνο μια εκπομπή σαν το Δέστε Τους:

«Δεν ισχύει αυτό. Εμένα μου αρέσει το σχόλιο, οπότε θέλω να είμαι σε μια εκπομπή και να σχολιάζω. Και τηλεπαιχνίδι θα έκανα. Μην ξεχνάς όμως ότι και ο Alpha γι’ αυτό με ήθελε, το Ξαναδέστε Τους. Δεν πήγα εγώ με πρόταση, ο Alpha ήρθε σε μένα με αυτό το concept. Οτιδήποτε έχει χώρο για σχόλιο με αφορά.»