Μπεν Άφλεκ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Τζένιφερ Γκάρνερ ζητά διαζύγιο

20.04.2017
Φήμες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να έχει υποβάλλει και επίσημα την αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει, ηθοποιό σύζυγό της για λόγους -που αν αληθεύουν- είναι απόλυτα σωστοί.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από την ανακοίνωση του χωρισμού τής Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ κανείς από τους δύο δεν είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Φαινόντουσαν μάλιστα αποφασισμένοι να συνεχίσουν να ασκούν αγαπημένοι την κηδεμονία των παιδιών τους, και τους είχαν δει πολλές φορές μαζί να ασκούν τα γονεϊκά τους καθήκοντα. Ωστόσο τώρα ξέσπασε η φήμη ότι η 45χρονη ηθοποιός άσκησε και επίσημα αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό In Touch οι λόγοι πίσω από αυτή της την απόφαση είναι ότι ο 44χρονος σύζυγός της βιάστηκε να φύγει από την κλινική αποτοξίνωσης χωρίς να έχει συμπληρώσει τον απαραίτητο χρόνο παραμονής του εκεί. Αυτή θα ήταν η τελευταία τους προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους σύμφωνα με φιλικά προσκείμενες πηγές, ωστόσο ο Άφλεκ παρέμεινε μέσα μόνο δύο εβδομάδες τη στιγμή που τα προγράμματα απεξάρτησης από το αλκοόλ διαρκούν από 28 μέρες ως και τρεις μήνες. Παρόλο που ο Άφλεκ με ανάρτησή του στο facebook ισχυριζόταν ότι «η απεξάρτηση ήταν το πρώτο από τα πολλά βήματα που έπρεπε να κάνει μέχρι την οριστική θεραπεία» η Γκάρνερ πιστεύει ότι δύο εβδομάδες δεν φτάνουν. «Αρνήθηκε να μείνει παραπάνω στην κλινική» συνεχίζουν οι ίδιες πηγές. «Ισχυρίστηκε ότι του λείπει η οικογένειά τους και ότι θα συνέχιζε τη θεραπεία και έξω, ωστόσο η Τζένιφερ πιστεύει ότι απλώς λέει δικαιολογίες. Είναι πολύ αγχωμένη, γι' αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μπεν δεν πίστευε ποτέ ότι η Τζεν θα το έκανε αλλά ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Τώρα αυτή θέλει να δώσει ένα τέλος για τα καλά». Να το πιστέψουμε;