Jackie Chamoun: Η 25χρονη «καυτή» σκιέρ που παντρεύτηκε ο Καρεμπέ [photos]

08.04.2017
Στο «δις εξαμαρτείν» προχώρησε χθες χθες στο δημαρχείο του Πειραιά ο Κριστιάν Καρεμπέ, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του πρωταθλήτρια του σκι Τζάκι Σαμούν. Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η 25χρονη καλλονή, κατά 21 χρόνια μικρότερή του, είχαν κουμπάρο τους τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα.

Η 25χρονη Λιβανέζα Τζάκι Σαμούν, είχε γίνει γνωστή πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι τo 2014, όταν είχε ποζάρει topless, φορώντας το εσώρουχό της και καλύπτοντας το γυμνό στήθος της με τα πέδιλα του σκι!

Μάλιστα το βίντεο της αθλήτριας προκάλεσε σάλο στη χώρα της, ωθώντας τότε τις αρχές να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή επίσημης

«Ναι, είχα φωτογραφηθεί για ένα ημερολόγιο μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές πριν από τρία χρόνια. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που τώρα βλέπετε ήταν από την προετοιμασία και δεν έπρεπε να κυκλοφορήσουν. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στον πολιτισμό μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική σας», είχε γράψει η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος πρώην άσος του ποδοσφαίρου ήταν παντρεμένος από το 1998 μέχρι το 2011 με το διάσημο μοντέλο από την Τσεχία, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.