Η Ελεονώρα Μελέτη πάει Survivor & ο ρόλος- έκπληξη της Ειρήνης Κολιδά;

07.04.2017
Το Survivor χαρίζει σταθερά εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ, τα οποία φέρνουν στο ταμείο και ανάλογα διαφημιστικά έσοδα και δε μας προκαλεί καθόλου έκπληξη που ο σταθμός θέλει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο το δυνατό του χαρτί.

Έτσι, σύμφωνα με το newsbomb.gr, σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας μια νέα εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη, θα λέγεται Survivor Panorama και θα μας δείχνει παρασκήνια και γενικά πράγματα που δε βλέπουμε στα κανονικά επεισόδια που προβάλλονται τα βράδια.

Ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής; Σύμφωνα με το newsbomb, η Ειρήνη Κολιδά, η οποία μετά τον τραυματισμό της αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και για αυτό τον λόγο δεν έχει γυρίσει ακόμα από τον Άγιο Δομίνικο.

Και τώρα ας περάσουμε στο ποια θα είναι η παρουσιάστρια. Την απάντηση δίνει το newsit.gr, σύμφωνα με το οποίο θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη και προσθέτει πως δε θα έχει στο πλευρό της την Ειρήνη Κολιδά, αλλά θα είναι σόλο.

Μάλιστα, συμπληρώνει πως η Μελέτη θα αναχωρήσει σε λίγες μέρες για Άγιο Δομίνικο για να κάνει τα απαιτούμενα γυρίσματα εκεί, ενώ το newsit αναφέρει πως η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι και δε θα λέγεται Survivor Panorama αφού αυτός είναι ο τίτλος της αντίστοιχης εκπομπής στην Τουρκία.

Μένει να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για να μας λυθούν όλες οι απορίες.