Ο Ρόμπερτ Πάουελ ξαναγίνεται Ιησούς στα 72 του χρόνια [photos]

14.04.2017
Ο ηθοποιός που έχει ταυτιστεί όσο κανείς άλλος με τον ρόλο του Θεανθρώπου μέσα από τη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» μπαίνει ξανά στο «πετσί» αυτό 40 χρόνια μετά, αλλά με κάπως διαφορετική μορφή.

Ο Ρόμπερτ Πάουελ έδωσε στην κινημαγραφική και τηλεοπτική οικογένεια μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της με την οποία «μεγάλωσε» -και συνεχίζει να «μεγαλώνει» γενιές και γενιές! Τώρα επανέρχεται ως «Ο αληθινός Ιησούς της Ναζαρέτ».

Ο νέος του ρόλος, του ανατέθηκε από το Smithsonian Channel, που υπογράφει την παραγωγή για την ομώνυμη μίνι σειρά που ασχολείται με πάσα τιμή και λεπτομέρεια με« την ιστορική μορφή που ενέπνευσε τον Χριστινανισμό». Ποιος πιο κατάλληλος λοιπόν για αυτό τον ρόλο;

72 ετών σήμερα, ο Ρόμπερτ Πάουελ αναλαμβάνει να παρουσιάσει τη σειρά με τίτλο «Ο Αληθινός Ιησούς της Ναζαρέτ» The Real Jesus of Nazareth, η οποία μέσα στα 4 επεισόδιά της θα τον φέρει στα Ιερα Εδάφη όπου θα επιχειρήσει να μάθει όσο το δυνατόν περίσσότερα για τον Χριστό. Και μαζί με εκείνον, κι εμείς.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται την Κυριακή του Πάσχα (16/4/2017) που φέτος είναι κοινή για την ορθόδοξη και την καθολική εκκλησία, στις 8μμ στο Smithsonian Channel.

Με την ευκαιρία όμως, εμείς θυμόμαστε μερικές σκηνές από τον θρυλικό ρόλο του Πάουελ.