Ο Μπάρι Μάνιλοου παραδέχτηκε ότι είναι γκέι στα 73!

06.04.2017
«Απόφαση ζωής» αποκάλεσε την απόφασή του να μιλήσει δημόσια για κάτι που, λίγο πολύ, υπήρξε κοινό μυστικό εδώ και χρόνια ο διάσημος σόουμαν.

Ο λόγος για τον Μπάρι Μάνιλοου, ο οποίος άνοιξε στο περιοδικό People την καρδιά του αλλά και το σπίτι που μοιράζεται με τον μάνατζερ και σύζυγό του, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και 39 (!) χρόνια.

Όσο για τον λόγο που τον ανάγκαζε να σιωπά εδώ και δεκαετίες, ο 73χρονος θρύλος της μουσικής παραδέχτηκε ότι «φοβόταν ότι οι θαυμαστές του θα απογοητευόταν αν μάθαιναν ότι είναι ομοφυλόφιλος».

Ο Μπάρι Μάνιλοου γνώρισε τον Γκάρι Κιφ το 1978 και από τότε η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε και το 2014 παντρεύτηκαν με κουμπάρα τη Σουζάν Σόμερς.

«Ήξερα από την αρχή ότι αυτό ήταν. Ήμουν από τους τυχερούς. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», καμαρώνει για τον αγαπημένο του ο Μπάρι, ενώ μέσω Twitter ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη στήριξή του.

Για την ιστορία, ο Μπάρι Μάνιλοου είχε υπάρξει παντρεμένος με τη Σούζαν Ντέξλερ, όταν σπούδαζαν οι δυο τους στο μουσικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε πολύ. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της αλλά όχι για να είναι παντρεμένοι.

Με την ευκαιρία, ιδού και δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπάρι Μάνιλοου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. CopaCabana & Mandy