Παπανικολάου: Πώς είναι στα 47 του ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης [photo]

04.04.2017
Έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό! Όλοι όσοι είμαστε αυτής της γενιάς, θυμόμαστε τον καρδιοκατακτητή, γαλανομάτη κολυμβητή Χαράλαμπο Παπανικολάου, που υπήρξε για μια δεκαετία το super idol του υγρού στίβου,

Το 1995 έκανε και την πρώτη εμφάνισή του στην τηλεόραση ως συνεργάτης της Έλντας Πανοπούλου και της Σοφίας Βόσσου στην πρωινή εκπομπή του Mega «Μεταξύ μας». Εμεινε στα φώτα της δημοσιότητας για τρία χρόνια και έκτοτε εξαφανίστηκε.

Αποχαιρέτησε τις πισίνες μια και καλή τη δεκαετία του 2000, κλείνοντας την καριέρα του ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας κολύμβησης. Ωστόσο, εργάστηκε και ως δάσκαλος κολύμβησης σε γνωστά αθλητικά κλαμπ, ενώ προπονούσε τον επίσης μεγάλο αθλητή Ανδρέα Ζήσιμο, ο οποίος συμμετείχε δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος στον Δήμο Χαλανδρίου και έχει μια κόρη!

Σήμερα, στα 47 του χρόνια, περπάτησε στην πασαρέλα, στην επίδειξη του οίκου Kathy Heyndels, στο πλαίσιο της Αthens Exclusive Designers Week, στο Ζάππειο. Μάλιστα, αν και έχει ξυρίσει το κεφάλι του, παραμένει γοητευτικός, με τα γαλανά του μάτια να συνεχίζουν να μαγνητίζουν!