Survivor: Σοκάρει η περιγραφή της Κολιδά: «Φοβήθηκα την εσωτερική αιμορραγία»

31.03.2017
Σοκαριστικές ήταν οι περιγραφές των «Μαχητών» γα το σοβαρό τροχαίο στον Αγιο Δομίνικο. Οι 7 από τους 8 παίκτες, μαζί με την Ειρήνη Κολιδά, πήγαν στο συμβούλιο και ενώπιον των Διασήμων περιέγραψαν τις δύσκολες καταστάσεις που έζησαν. Ο Μάριος Πρίαμος παρέμεινε στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του ήταν πιο σοβαρή και δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

«Πονάω, το καλο ειναι οτι μου πέρασε το μεγαλο σοκ. Πηγαίναμε με το βαν στο σκάφος για να μας μεταφέρει στο νησί μας και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα παιδιά φώναζαν Ειρήνη και θυμάμαι τον Κωνσταντίνο να με κρατάει αγκαλιά. Φοβήθηκα για εσωτερική αιμορραγία, προσπαθούσα να κρατήσω τα ματια μου ανοικτα για να μη μου συμβεί αυτό. Παίρνω θεραπεία, θα πάρει χρόνο για να επανέλθω», τόνισε η Ειρήνη Κολυδά που υπέστη κάταγμα σε δύο πλευρα.

Ο Τσανγκ υποστήριξε πως ένιωθε το σαγόνι του να έχει βγει από τη θέση του και φώναζε στους συμπαίκτες του αν έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο, ενώ η Ελισάβετ σοκαρισμένη έβαλε τα κλάματα, δεν μπορούσε να περιγράψει τις εικόνες και τόνισε πως η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη.