MEGA: Δυναμικό «μπάσιμο» από τέλη Μαρτίου με νέο σίριαλ!

12.03.2017
Μια από τις πρώτες σε τηλεθέαση σειρές στην Τουρκία εξασφάλισε το Mega και ξεκινά την προβολή της στα τέλη Μαρτίου. Το κανάλι επιστρέφει δυναμικά στον τομέα της μυθοπλασίας με τις «Ζωές Παράλληλες» την επιτυχημένη δραματική σειρά του τουρκικού καναλιού Atv «Κirkin Cicekler» η οποία τα βράδια της Δευτέρας (ημέρα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση και στην γειτονική χώρα) κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω το Τουρκικό «Survivor»

Πρωταγωνιστής ένας γνώριμος ηθοποιός στους Έλληνες τηλεθεατές, ο Οζγκούρ Τσεβίκ που είδαμε στο ρόλο του «Νίκου» στην πρώτη τούρκικη σειρά που προβλήθηκε μέσα από την Ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του Mega «Τα σύνορα της αγάπης».

Η υπόθεση

Η ιστορία της επιτυχημένης σειράς έχει βασική ηρωίδα την Φεριντέ, μία δυναμική όμορφη κοπέλα που εργάζεται ως υποδιευθύντρια σε ένα ορφανοτροφείο. Η Φεριντέ έχει αφιερώσει τη ζωή της στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις βοηθήσει να προοδεύσουν στην ζωή τους αποκτώντας σωστή παιδεία και μόρφωση. Η Φεριντέ είναι αρραβωνιασμένη και ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν ανακαλύπτει πως ο εκλεκτός της καρδιάς της, την απατά.

Η Εϊλούλ είναι ένα 17χρονο κορίτσι που μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια της Τουρκίας. Η ζωή της ανατρέπεται με τον πλέον τραγικό τρόπο όταν εξομολογείται στη μητέρα της πως ο πατριός της, την κακοποιεί. Η μητέρα της όμως αντί να διώξει τον σύζυγό της, ανήμπορη να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, επιλέγει να στείλει την Εϊλούλ στο ορφανοτροφείο.

H Φεριντέ και η Εϊλούλ θα βρεθούν μαζί στο ορφανοτροφείο. Θα προσπαθήσουν να γιατρέψουν τα τραύματα στις καρδιές τους, καθώς επίσης και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Η Φεριντέ θα διώξει τον αρραβωνιαστικό της και θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στο νέο της γείτονα, τον Τοπράκ, ενώ η Εϊλούλ θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την υπεροψία και την απόρριψη των νέων της υψηλής κοινωνίας με τους οποίους αναγκάζεται ξαφνικά να συνυπάρξει. Η νέα σειρά του Μεγάλου καναλιού θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ