H Σοφία Βεργκάρα αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας [photos]

09.03.2017
Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από όμορφη και έξυπνη, διαθέτει απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό ενώ δε διστάζει να «τσαλακωθεί» δημοσίως προκειμένου να κάνει τους θαυμαστές της να χαμογελάσουν.

Η Σοφία Βεργκάρα ψηφίστηκε μία από τις 25 πιο Δυναμικές Γυναίκες του 2017 από το περιοδικό People en Español’s και μοιράστηκε μαζί με τους αναγνώστες του τα μυστικά της επιτυχίας της.

«Το να είσαι επιτυχημένος στον κόσμο των επιχειρήσεων εξαρτάται κατά πολύ από την ικανότητά σου να μεγαλώνεις, να έχεις στόχους και να μην χάνεις τον προσανατολισμό και την επιθυμία σου» λέει η Κολομβιανή σταρ η οποία είναι και η ίδια επιχειρηματίας αφού έχει τις δικές της σειρές αρωμάτων και επίπλων. «Δεν πρέπει να πτοείσαι από τους ανθρώπους με κακή ενέργεια. Πρέπει να ζεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα γελοιοποιηθείς ή να μην κάνεις μεγάλα όνειρα».

Finally!!! I got the gold !!!! Gracias @valemicchetti @mimiluzon 😍😍😍 #Ifeelyoung😂😂😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

@itsjuliebowen @superjmaguire #modernfamily

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Η 44χρονη ηθοποιός παραδέχεται επίσης ότι το σημαντικό στη ζωή της ήταν ότι πάντα έβλεπε τη θετική μεριά των πραγμάτων: «Βλέπω γύρω μου ανθρώπους που με εμπνέουν με την ικανότητά τους να είναι αήτητοι, να αστειεύονται και να βλέπουν κάτι θετικό ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Ή να έχουν πειθαρχία, επιμονή και κουράγιο ενώ περνούν τρομερές δυσκολίες. Ή οικογένειες με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας που δεν παραπονιούνται, προσπαθούν να τα ξεπεράσουν και γιορτάζουν κάθε μέρα τη ζωή. Με ενθουσιάζουν οι ιστορίες αγάπης, οι άνθρωποι που ανακαλύπτουν το σκοπό της ζωής τους και αφιερώνονται στο να τον εκπληρώσουν». Σημασία όμως έχει και το χιούμορ για τη Σοφία: «Στην περίπτωσή μου το χιούμορ, η απόφαση κάποιου να γελά παρά το τι συμβαίνει στη ζωή του, είναι αυτό που με εμπνέει περισσότερο ώστε να απολαμβάνω τα πάντα».

Ready for the Oscars 🎉 #oscars2017

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on