Μελέτη: Με ένα extreme βίντεο διαψεύδει το σοβαρό χειρουργείο στη μέση της [vds]

09.03.2017
Τις φήμες ότι το σοβαρό πρόβλημα στη μέση της την έχει οδηγήσει στο χειρουργείο, διαψεύδει μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, ποστάροντας ένα βίντεο που τη δείχνει υγιέστατη και ... extreme.

Το βίντεο - υπό τη μουσική του Ed Sheeran και του δημοφιλούς κομματιού «Shape Of You» - συνοδεύει η ακόλουθη λεζάντα:

Τελευταια κυκλοφορει μια φημη οτι χειρουργηθηκα το σαββατο. Αν κ με συγκινησαν οι ευχες πολλων απο εσας, ειμαι μια χαρα κ δεν εκανα καμια επεμβαση. Τουλαχιστον οχι ακομα. Στο βιντεακι ομως που ακολουθει θα παρακολουθησετε το δρομο προς το χειρουργειο καθως η τωρινη μου μεση εδω κ χρονια περναει οντως δυσκολα, ωστοσο εξακολουθει κ με στηριζει σε ο, τι κ αν μου ερθει στο μυαλο... σας ευχαριστω κ παλι πολυ!

Τελευταια κυκλοφορει μια φημη οτι χειρουργηθηκα το σαββατο. Αν κ με συγκινησαν οι ευχες πολλων απο εσας, ειμαι μια χαρα κ δεν εκανα καμια επεμβαση. Τουλαχιστον οχι ακομα. Στο βιντεακι ομως που ακολουθει θα παρακολουθησετε το δρομο προς το χειρουργειο καθως η τωρινη μου μεση εδω κ χρονια περναει οντως δυσκολα, ωστοσο εξακολουθει κ με στηριζει σε ο, τι κ αν μου ερθει στο μυαλο... σας ευχαριστω κ παλι πολυ!❤️

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on