Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναβρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά διάσημου Δον Ζουάν [photos]

09.03.2017
Η Λατίνα σταρ έχει βρει νέο αμόρε σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στην αγκαλιά του οποίου έχει βρει την ασφάλεια και την ηρεμία που τόσο της έλειπε.

Δεν έκατσε και πολύ να κλαίει τον χωρισμό της από τον Ντρέικ, η Τζένιφερ Λόπεζ. Γρήγορα βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται πηγές που πρόσκεινται φιλικά και τους δυο τους.

Η 47χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός βγαίνει τις τελευταίες εβδομάδες μα τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ των New York Yankees, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Μάλιστα οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι η σταρ έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς του, ωστόσο το ζευγάρι θέλει να προχωρήσουν τα πράγματα σε αργούς ρυθμούς γι' αυτό και δεν βιάζονται να βάλουν ταμπέλες στη σχέση τους ή να προχωρήσουν σε κάποια επισημοποίηση.

Και οι δυο τους είναι πρόσφατα χωρισμένοι. Ο Ροντρίγκεζ μόλις χώρισε από την επιχειρηματία Anne Wojcicki που έβγαιναν εδώ και ένα χρόνο, ενώ η Τζένιφερ από τον ράπερ Ντρέικ, οπότε οι πληγές είναι ακόμη νωπές. Αλλά υπάρχει και άλλος λόγος που επιθυμούν η σχέση τους να εξελιχθεί πιο αργά, είναι και οι δυο τους γονείς. Ο πρώην παίκτης έχει δύο κόρες 12 και 8 ετών από προηγούμενο γάμο του, ενώ η Λόπεζ δύο δίδυμα 9 ετών. Δείτε τον μαζί με τις κόρες του, την μητέρα, τον αδελφό και την αδελφή του στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι γνωστός γυναικοκατακτητής του Χόλιγουντ αφού από το κρεβάτι του έχουν περάσει πολλές μεγάλες σταρ, ανάμεσά τους η Μαντόνα -για την οποία πήρε διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του-, η Τζούλιαν Χιού, η Ντεμί Μουρ, η Κέιτ Χάντσον και η Κάμερον Ντίαζ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη αυτός ο τύπος...