Έτοιμη η Αντέλ να γίνει μαμά για δεύτερη φορά

08.02.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια έχει εκδηλώσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές η στιγμή ήρθε.

Όπως και η ίδια η Αντέλ έχει δηλώσει στο παρελθόν, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της είναι ο 4χρονος γιος της Άντζελο για τον οποίο δεν δίστασε να κάνει και ένα μεγάλο διάλειμμα από την καριέρα της προκειμένου να είναι κοντά του τον πρώτο καιρό.

Η επιθυμία της όμως να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδάκι πάντα «σκόνταφτε» στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Φαίνεται όμως πώς η στιγμή ήρθε. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της στη Βόρειο Αμερική ανακοίνωσε τα σχέδιά της μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της, Σάιμον Κονέτσκι.

Πηγές από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού δηλώνουν ότι «Η Αντέλ και ο Σάιμον έχουν συζητήσει πολλές φορές να κάνουν ένα ακόμη παιδί και πιστεύουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μετά την περιοδεία της στην Αυστραλία είναι η συναυλίες στο Γουέμπλεϊ και μετά δεν υπάρχει τίποτε άλλο στην ατζέντα της, οπότε οι συνθήκες ευνοούν. Ελπίζει να μείνει έγκυος μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων τελευταίων της συναυλιών στο Λονδίνο, ώστε μετά να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 28χρονη τραγουδίστρια σκοπεύει να σταματήσει τις συναυλίες για τα επόμενα 10 χρόνια γιατί ο Άντζελο ξεκινά σχολείο τον επόμενο χρόνο και δεν θα μπορεί την ακολουθεί.