"Last Christmas": Δες πώς είναι σήμερα ο έρωτας του Τζορτζ Μάικλ [photos & vds]

19.12.2016
Μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, είναι η εποχή που ακούμε κατά κόρρον τα τραγούδια της εποχής με το θρυλικό τραγούδι των Wham και έχει και φέτος την τιμητική του, παρά τα 32 χρόνια ζωής του!

Θρυλικό τραγούδι και θρυλικό video clip. Όσο ακούγεται ο σκοπός, τόσο προβάλεται και το βίντεο, χρονιάρες μέρες. Με την ευκαιρία, η εφημερίδα The Sun έψαξε και βρήκε που είναι και τι κάνει σήμερα η μελαχρινή πρωταγωνίστριά του. Εκείνη που ράγισε την καρδιά του Τζορτζ Μάικλ. Και για όσους δεν το θυμούνται, ιδού το κλιπ για ένα refresh.

Ήταν 1984 όταν έκανε το ντεμπούτο το το τραγούδι των Wham και μέχρι φέτος έχει ανέβει στην κορφή των βρετανικών τσαρτς 11 (!) φορές!

Κάθι Χιλ το όνομα της κοπέλας για χάρη της οποίας -με βάση το vidoclip φυσικά- τραγούδησε με τέτοιον πόνο ο Τζορτζ Μάικλ και ιδού πώς ήταν τότε.

Σήμερα, η Κάθι Χιλ παραμένει στον χώρο του modelling όπου τη βλέπουμε πιο κάτω σε παλιότερη καμπάνια εταιρείας κοσμημάτων.

Το χρώμα στο μαλλί άλλαξε όμως τα όμορφα χαρακτηριστικά παραμένουν το ίδιο έντονα...

Όσο για τα μέλη των Wham; Τον Τζορτζ Μάικλ τον βλέπουμε πιο συχνά και ξέρουμε πως είναι εμφανισιακά... Στα 53 του χρόνια ο διάσημος μουσικός έχει αποτραβηχτεί από τα φωτα της δημοσιότητας τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθώντας να "καθαρίσει" από τους δαίμονές του, που του κόστισαν πολύ!

Η φωτογραφία κάτω από την τελευταία του παγκόσμια περιοδεία το 2012

Ο έτερος Wham όμως μας έχει ξαφνιάσει. Τελείως αγνώριστος σήμερα, στα 53 του χρόνια, ο Άντριου Ρίτζλεϊ συνεχίζει να γράφει μουσική με διάφορα ψευδώνυμα, ενώ όπως φαίνεται ξεκαθαρα από μια βόλτα στο Twitter του, έχει πάθος με την ποδηλασία.