Μικ Τζάγκερ: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του [photo]

19.12.2016
Πριν από λίγες μέρες, ο θρυλικός τραγουδιστής των Rolling Stones έγινε πατέρας για όγδοη φορά, από την τελευταία του σύντροφο, 29 ετών -για την ιστορία! Το γλυκύτατο μωράκι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα so social media.

Ο Μικ Τζάγκερ έχει οκτώ παιδιά -μαζί με το νεογέννητο αγοράκι- πέντε εγγόνια και τον Μάιο του 2014 απέκτησε ένα δισέγγονο. Λίγους μήνες μετά την τραγική αυτοκτονία της επί χρόνια συντρόφου του, Λοριν Σκοτ π έρσι, ο γερολυκος της ροκ βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 29χρονης μπαλαρίνας Μέλανι Χάμρικ, η οποία του χάρισε ακόμη έναν γιο.

Οι ίδιοι οι γονείς δεν είχαν μιλήσει σχετικά αλλά τώρα, μία από τις μεγαλύτερες κόρες του Τζάγκερ έκανε την αρχή, οπότε... ακολούθησαν.

Η Κάθριν Τζάγκερ ήταν εκείνη που πόσταρε πρώτη τον αδελφούλη της "Ντεβερό Οκταβιανό Βασίλη Τζάγκερ"


So proud of my beautiful baby brother Deveraux Octavian Basil Jagger 💖👼🏻🎉

A photo posted by Elizabeth Scarlett Jagger (@lizzyjagger) on Dec 16, 2016 at 8:43pm PST

Βasil (Βασίλειος) ήταν το πρώτο όνομα του πατέρα του Μικ Τζάγκερ ο οποίος πέθανε το 2006, ενώ το Οκταβιανός προέρχεται από τα λατινικά και συμβολίζει το γεγονός πως αυτό είναι το όγδοο παιδί του τραγουδιστή, σύμφωνα με τον Guardian.

Φυσικά, μετά την Κάθριν, η περήφανη μαμά Μέλανι πόσταρε επίσης την ίδια φωτογραφία, τονίζοντας πόσο ερωτευμένη είναι με τον μικρούλη και ευχαριστώντας την πρόγονή της για τη "γλυκιά εισαγωγή".

I'm so love with my baby Deveraux Jagger 💙 Thank you @lizzyjagger for the sweet introduction 😍😂 ❤️

A photo posted by Melanie Hamrick (@melhamrick) on Dec 16, 2016 at 9:31am PST

Με την ευκαιρία, ιδού ακόμη μερικά διάσημα ντεμπούτα διάσημων μωρών στο Instagram