Αθερίδης - Καρύδη: Μιλούν για την καθημερινότητά τους σε δουλειά και σπίτι

11.12.2016
Είναι ένα από τα ζευγάρια που διαφύλαξαν όσο περισσότερο γίνεται τη σχέση τους από τα μίντια παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να την κρύψουν και μετά από πολλά χρόνια πλέον παραδέχονται ότι μοιράζονται τη ζωή και το σπίτι τους.

Έπειτα από 6 χρόνια ο Θοδωρής Αθερίδης συναντιέται ξανά φέτος θεατρικά με τη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ παίζουν μαζί και στον κινηματογράφο. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί και μίλησε στο περιοδικό People και μίλησε για την καθημερινότητά του στη δουλειά αλλά και στο σπίτι!

Οι Τέλειοι Ξένοι είναι η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Θοδωρής και συμπρωταγωνιστεί η Σμαράγδα και έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις που γίνονται σε ένα θεωρητικά χαλαρό δείπνο στο σπίτι για τρία ζευγάρια και έναν φίλο τους που κατέφτασε ασυνόδευτος. Ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να κρύβει πολλά.

Η Σμαράγδα έχει κωδικό που κλειδώνει το κινητό της, αλλά ο σύντροφός της τον έχει. "Έχω password μόνο σε περίπτωση που μου το κλέψουν", εξηγεί. Σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως παλιότερα έχει μπει σε πειρασμό να ψάξει κινητό συντρόφου της, αλλά δεν της άρεσε καθόλου. "Γενικά δεν μου αρέσει να μπαίνω σε διαδικασία ψαξίματος. Είναι επώδυνο και για τον άλλον που τον ψάχνεις, αλλά και για σένα τον ίδιο. Γιατί μπαίνεις σε ένα περίεργο τριπάκι(...)

Για την επανασύνδεσή τους στο θεατρικό σανίδι: "Επειδή ζούμε μαζί, δεν είναι σαν να μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά μου η Σμαράγδα τώρα, γιατί και αυτά τα 6 χρόνια ξέρει τι αντιμετωπίζω, ξέρω τι αντιμετωπίζει. Άλλο θα ήταν να έχω 6 χρόνια να τη δω", λέει ο Θοδωρής.

Τι είναι αυτό που μπορεί να τους κάνει να τσακωθούν, στη δουλειά για παράδειγμα; Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε το λόγο: "Καμιά φορά εγώ μπορεί να κολλήσω με μια λεπτομέρεια, που εκείνος δεν βλέπει καν, τον Θοδωρή δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η λεπτομέρεια. Βλέπω πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν κι αυτό τον Θοδωρή τον εκνευρίζει. Εμένα με εκνευρίζει που δεν το βλέπει! Αλλά δεν έχουμε ουσιαστικές διαφορές", αναφέρει.